web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Dodon amenință comandanții Armatei Naționale

Liviu G. Stan 3 octombrie 2017 1

Președintele Igor Dodon continuă amenințările la adresa Armatei Naționale a Republicii Moldova. 

Igor Dodon spune că îi va retrograda din funcții pe comandanții Armatei Naționale care au ordonat participarea efectivului Republicii Moldova la exercițiile militare multinaționale din Ucraina la începutul lunii septembrie.

„Consider că retrogradați trebuie să fie și vor fi conducătorii, soldații nu sunt de vină, ei au executat ordinul celor de mai sus. Acei care nu a executat ordinul, aceea vor fi penalizați!”, a declarat Dodon Declarații după ședința cu efectivul de comandă al Armatei Naționale, pe care a convocat-o marți.

În replică, viceministrul Apărării, Gheorghe Galbura, a declarat că ordinul de plecare a militarilor Republicii Moldova a fost semnat de el și că își asumă toată responsabilitatea. De asemenea, Gheorghe Galbura  a menționat că, în declarațiile sale, Dodon l-a vizat pe el.

„El s-a referit la mine, dar mie personal nu mi-a spus nimic, a spus că vor fi luate măsuri a celor care nu au respectat decizia lui”, a precizat Galbura, citat de TV8.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. mereu Român 3 octombrie 2017 at 16:02 - Reply

    Dodon amenință ? Deja este un pleonasm. Era suficient să spuneți numai Dodon. Numele lui este deja o amenințare la adresa Republicii Moldova.

Leave A Response »