web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Interpreți de romanțe de pe ambele maluri ale Prutului, reuniți la Chișinău

Iulia Modiga 3 octombrie 2017 2

 

Timp de trei zile, interpreţi de romanţe de pe ambele maluri ale Prutului participă la cea de-a XXI-a ediție a Festivalului-concurs de creație și interpretare de romanțe românești „Crizantema de Argint”. Evenimentul are loc la Chișinău și debutează în această seară cu un recital de romanțe, în Sala Mare a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”.

Miercuri, 4 octombrie, începând cu ora 18:00, tinerii interpreţi de romanţe îşi vor demonstra măiestria în faţa juriului. Gala Laureaţilor va avea loc pe data de 5 octombrie, se menționează într-un comunicat al Institutului „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni.

Acompaniamentul va fi asigurat pe întreg parcursul festivalului de Orchestra de muzică populară „Folclor” din Chişinău, dirijată de directorul artistic Petre Neamţu.

„Crizantema de Argint” de la Chişinău este replica festivalului „Crizantemei de Aur”, care are loc în România, la Târgovişte.  Festivalul-Concurs de Romanțe „Crizantema de Argint” adună de la an la an tot mai mulţi interpreţi de romanţe.

Evenimentul este organizat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova, Uniunea Muzicienilor din Republica Moldova, Primăria Municipiului Chişinău şi  Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, instituţie aflată în subordinea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni.

Intrarea la festival este liberă, anunță organizatorii.

Partener al evenimentului: CEC Bank.

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

  1. Din Romania 3 octombrie 2017 at 18:15 - Reply

    Prostii

  2. you can try this out 14 iunie 2018 at 01:49 - Reply

    I simply want to say I’m very new to blogging and site-building and actually enjoyed your website. Almost certainly I’m want to bookmark your blog . You definitely have exceptional stories. Thank you for sharing with us your web page.

Leave A Response »