web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Doi sculptori din Republica Moldova, în proiectul „Bursa Brâncuși”

Iulia Modiga 3 octombrie 2017 2

 

28 artiști plastici și fotografi din România, Republica Moldova, Ucraina, Italia și Serbia participă până pe 11 octombrie la cea de-a 28-a ediție a Festivalului Internațional de Arte Vizuale GORJFEST 2017. În cadrul evenimentului se desfășoară Bursa Brâncuși, tabără internațională de sculptură, care anul acesta îi are drept invitați pe artiștii din Republica Moldova Eric Perjovschi și Alexei Vidrașco.

Lucrările realizate în cadrul Bursei Brâncuși sunt donate unei comunități locale din Gorj sub forma realizării unei Colecții de artă. În edițiile trecute, prin Bursa Brâncuși, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj a donat astfel de sculpturi la Săcelu, Peștișani, Motru și Rovinari. În acest an, evenimentul va avea loc la Țicleni, iar cele două sculpturi realizate de artiștii basarabeni vor fi amplasate în scuarul din fața Casei de Cultură, relatează portalul Impact în Gorj.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

  1. Ellapet 30 mai 2018 at 16:32 - Reply

    Treatment For Gonorrhea Amoxicillin How Long Does Amoxicillin Rash Stay canadian cialis Propecia Cuero Cabelludo Non Perscription Candian Drugs

Leave A Response »