web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Băsescu: “Nu putem trăi la nesfârşit după voinţa lui Stalin şi a lui Hitler, a lui Molotov şi a lui Ribbentrop”

Liviu G. Stan 4 octombrie 2017 2

 

Igor Dodon şi oligarhul Vladimir Plahotniuc sunt toxici pentru viitorul cetăţenilor Republicii Moldova, iar şeful PL, Mihai Ghimpu, s-a transformat dintr-un unionist credibil într-o “epavă politică complet decredibilizată”. Acestea sunt doar două dintre opiniile exprimate de fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, pe marginea realităţilor de pe scena politică de la Chişinău.

Sursă foto: libertatea.ro

Sursă foto: libertatea.ro

Traian Băsescu a vorbit despre situaţia politică dezastruoasă în care se află Republica Moldova într-un interviu oferit publicaţiei VIP Magazin.

„Sunt destul de familiarizat cu viaţa politică din Republica Moldova. Știu și cât de toxici sunt Președintele Igor Dodon și Vlad Plahotniuc pentru viitorul țării și al cetățenilor Republicii Moldova. Ştiu şi faptul că domnul Mihai Ghimpu, cândva un politician unionist credibil, azi e doar o epavă politică complet decredibilizată. Mai știu și faptul că cetățenii români Maia Sandu și Andrei Năstase nu au curajul să-și asume unionismul și-și mint cetățenii cu perspectiva europeană a Republicii Moldova. Or, atât Maia Sandu, dar și Andrei Năstase, știu foarte bine că Uniunea Europeană nu se va mai extinde dincolo de Prut”, a declarat fostul şef de stat de la Bucureşti.

Eu am tratat cetăţenii Republicii Moldova ca pe cetăţeni români şi am făcut pentru ei ce am putut să fac. Am modificat Legea Cetăţeniei Române pentru a-i ajuta să-şi redobândească un paşaport românesc, pentru a-i ajuta să circule, să muncească şi să înveţe în Uniunea Europeană. Până la urmă, prin voinţa lui Stalin şi a lui Hitler, aceşti oameni, nepoţii şi strănepoţii lor şi-au pierdut cetăţenia română, paşaportul românesc fără voia lor. Eu aveam obligaţia morală să fac această reparaţie faţă de o mare nedreptate a istoriei. Nu putem trăi la nesfârşit după voinţa lui Stalin şi a lui Hitler, a lui Molotov şi a lui Ribbentrop”, a mai afirmat Traian Băsescu în interviu.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

 1. Marghita dela Cetatea Hotin 5 octombrie 2017 at 04:42 - Reply

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬
  =====BUCOV­INA DE NOR­D========

  ——— ♥ȘI TO­ATĂ BASAⱤA­BIA E ⱤOM­NIA♥ ———–

  —————♥—♥—♥­—RE-U N I ­R E!—♥—♥—♥­———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬

 2. liviu 5 octombrie 2017 at 07:42 - Reply

  Nu mi-e drag Basescu dar aici ii dau dreptate, este o declaratie de bun simt.

Leave A Response »