web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Daniel Ioniță a prezentat, la Cahul, avantajele pe care le-a avut România după aderarea la NATO

Liviu G. Stan 6 octombrie 2017 1

 

Ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță, a prezentat, la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, efectele pozitive pe care standardele impuse de aderarea la NATO le-au avut asupra societăţii româneşti. 

Sursă foto: epoch-times.ro

Sursă foto: epoch-times.ro

Diplomatul a susținut o prelegere publică la Cahul, organizată de către Centrul de Informare şi Documentare privind NATO în Republica Moldova, transmite IPN, preluat de Adevărul.

În cadrul evenimentului, ambasadorul României la Chișinău a prezentat provocările de securitate din regiunea extinsă a Mării Negre, precum şi mecanismele de cooperare specifice pe care NATO le derulează cu statele partenere, insistând asupra cazului particular al Republicii Moldova.

Daniel Ioniță a evidenţiat  Fondul fiduciar pentru distrugerea substanţelor chimice periculoase şi a pesticidelor, la care şi România a avut o contribuţie financiară semnificativă, precum şi programele de cooperare derulate sub egida Ştiinţă pentru Pace.

Oficialul a menţionat că Alianţa Nord-Atlantică reprezintă o structură politico-militară perfect adaptată realităţilor şi provocărilor actuale, fiind o organizaţie centrată pe apărarea colectivă, dar deschisă cooperării şi angajării constructive în dialog a statelor partenere, inclusiv prin programe educaţionale şi de colaborare ştiinţifică.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. read this 14 iunie 2018 at 01:36 - Reply

    I simply want to say I’m beginner to blogging and truly liked your page. Almost certainly I’m going to bookmark your site . You surely come with beneficial stories. Many thanks for sharing your web site.

Leave A Response »