web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Președintele AP NATO: Sprijinirea Rep. Moldova înseamnă apărarea întregii Europe

Liviu G. Stan 9 octombrie 2017 1

 

Sprijinirea Republicii Moldova, a Ucrainei și a Georgiei înseamnă apărarea întregii Europe și a NATO, a declarat, luni, Paolo Alli, președintele Adunării Parlamentare a NATO, în deschiderea celei de-a 63-a sesiuni anuale a Adunării Parlamentare NATO, transmite Agerpres

Sursă imagine: fumn.eu

Sursă imagine: fumn.eu

„Întâlnirile noastre din acest sfârșit de săptămână au ilustrat încă o dată marea valoare pe care Adunarea noastră o adaugă discuțiilor legate de securitatea globală și euroatlantică. Sesiunea de primăvară din Georgia și aceasta din România ne-au permis să ne concentrăm, în primul rând, pe evoluțiile care au avut loc în această regiune importantă din punct de vedere strategic, acea a Mării Negre. La nord de țărmurile României, în Ucraina, Rusia își continuă ocuparea ilegală a Crimeii și continuă, de asemenea, sprijinul militanților armați din Donbas care violează acordurile de la Minsk. În Republica Moldova, Rusia susține regiunea separatistă a Transnistriei și blochează rezolvarea conflictului. Pe țărmul celălalt al Mării Negre, încă ocupă o parte din teritoriul Georgiei. Aceste violări evidente ale dreptului internațional ne preocupă pe toți și sunt de neacceptat. Sprijinirea Ucrainei, a Republicii Moldova și Georgiei înseamnă apărarea întregii Europe și a NATO, de asemenea”, a precizat oficialul NATO.

Paolo Alli adăugat că „strategia Rusiei nu se limitează la această regiune” și a spus că „Moscova încearcă să consolideze prezența sa și influența pe care o are de la Nordul îndepărtat până-n Orientul Mijlociu, de la Europa răsăriteană până la Balcanii de Vest și de acolo până în Asia”.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. Gheorghe Bogasieru 9 octombrie 2017 at 14:37 - Reply

    Devi,avem sustinere cu ajutorul Romaniei pentru NATO e formidabil…

Leave A Response »