web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Statalistul și Ocupantul. Ce „supă reîncălzită” despre conflictul transnistrean i-a livrat Putin lui Dodon la Moscova

Liviu G. Stan 11 octombrie 2017 1

 

Moscova va face tot posibilul pentru soluționarea diferendului transnistrean, a promis președintele Rusiei, Vladimir Putin, într-o întâlnire cu omologul său de la Chișinău, Igor Dodon, marți, la Soci, în marja Consiliului șefilor de stat din CSI și a Consiliului economic eurasiatic, relatează agenția de presă TASS, potrivit Agerpres

„Vom face tot ce este necesar pentru soluționarea conflictului transnistrean, vom garanta cu siguranță acele înțelegeri care pot și trebuie să apară în cele din urmă pentru a rezolva această problemă o dată pentru totdeauna în interesul tuturor persoanelor care trăiesc acolo”, a afirmat liderul de la Kremlin.

La rândul său, Igor Dodon a spus că după alegerile parlamentare care vor avea loc anul viitor în Republica Moldova, se va reveni la reglementarea politică a conflictului din regiunea transnistreană. „Sunt sigur că va exista un parlament pro-moldovenesc la Chișinău care se va orienta spre rezolvarea acestei probleme foarte importante”, a adăugat șeful statului.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. original site 14 iunie 2018 at 12:22 - Reply

    I simply want to tell you that I am newbie to blogging and truly loved you’re web site. Likely I’m planning to bookmark your site . You certainly come with excellent articles. Kudos for sharing your webpage.

Leave A Response »