web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Final de epopee / Cele două microbuze școlare au ajuns la Liceul „Mihai Eminescu” din Comrat

Liviu G. Stan 18 octombrie 2017 2

 

Cele două microbuze puse la dispoziție de Guvernul României au ajuns în sfârșit la elevii Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din Comrat. 

„Au ajuns și liceul nostru cele două microbuze. Mulțumim Guvernului României”, a declarat pentru InfoPrut directoarea instituției, Svetlana Stoinov.

Microbuzele fac parte dintr-un lot de 100 donat de Guvernul României pentru 34 de raioane din Republica Moldova.

Liceul „Mihai Eminescu” cu predare în limba română din Comrat a fost protagonistul nefericit al unei veritabile saga administrative.

Instituţia şcolară – singurul liceu cu predare în limba română din UTA Găgăuzia – a fost inclusă în lista instituțiilor de învățământ care urmau să beneficieze de două microbuze școlare din totalul celor donate de Guvernul României, în urma unui memorandum semnat între Executivul de București și guvernanţii de la Chișinău, încă din anul 2014.

Mașinile au ajuns pe devizul Ministerului Educației de la Chișinău. Prin urmare, Ministerul trebuia să se ocupe de repartizarea microbuzelor. Şi s-a ocupat, dezastruos: un microbuz, care trebuia să fie atribuit Liceului  Teoretic „Mihai Eminescu” prin intermedierea Direcției de învățământ din regiunea găgăuză, a sfârșit în curtea de lângă, a școlii în limba rusă.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

  1. Tipic ... 18 octombrie 2017 at 15:42 - Reply

    Tipic moldovenesc. Iată cauza pierderii credibilității unor guvernanți care au demonstrat în repetate rânduri că nu pot fi un partener de dialog onest.

Leave A Response »