web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

O publicație americană laudă restaurantul „Moldova” din Newton

Iulia Modiga 19 octombrie 2017 1

 

Publicația americană Harvard Magazine scrie în numărul din noiembrie-decembrie despre bogăția culinară întâlnită în restaurantul „Moldova” din Newton, Massachusetts. Localul a fost deschis de Artur și Sandra Andronic, care au emigrat în Statele Unite ale Americii în urmă cu câțiva ani și care au mai administrat un restaurant italian.

Sursă foto: harvardmagazine.com

Sursă foto: harvardmagazine.com

Mâncărurile și aromele din România, Ucraina, Turcia și Rusia se întrepătrund în meniul restaurantului „Moldova”, regăsindu-se în kebab-ul de miel, salata de varză, puiul gătit, murăturile, tăițeii de casă cu unt și brânză feta, clătitele cu dulceață de cireșe și frișcă. Potrivit jurnaliștilor de la Harvard Magazine, un aperitiv costă aproximativ 6.45 dolari, felul doi – între 16.45-24.95 dolari, iar desertul – în jur de 10 dolari.

Restaurantul Moldova este deschis 24 din 24 de ore. Într-o după-amiază de iarnă, punch-ul de fructe pregătit în casă, cafelele sau paharul de vin sau bere merg bine cu oricare fel de clătite cu pui sau ciuperci, cu supa de tăiței sau plăcintele cu mere – dovada că ce este gustos se găsește în locurile mici”, noteză publicația americană.

Harvard Magazine mai precizează că deși Republica Moldova nu este cu mult mai mare decât statul Massachusetts, oferă o varietate culinară extraordinară.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. Ellapet 2 iunie 2018 at 00:29 - Reply

    Achat En Ligne Misoprostol generic cialis canada Tamoxifen Online No Prescription

Leave A Response »