web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Băsescu: Rep. Moldova nu reprezintă o prioritate pentru Bruxelles. Unirea rămâne singura soluție de prosperitate

Liviu G. Stan 20 octombrie 2017 1

Aderarea Republicii Moldova și a Ucrainei la Uniunea Europeană nu reprezintă o prioritate a Bruxelles-ului pentru următorii 15-20 de ani, a declarat joi, la Chișinău, fostul președinte al României Traian Băsescu, în cadrul unei întâlniri cu jurnaliștii.

Sursă foto: libertatea.ro

Sursă foto: libertatea.ro

Președintele de onoare al Partidului Unității Naționale (PUN) a mai declarat că, acestea fiind condițiile, singura soluție pentru o perspectivă de prosperitate și securitate a Republica Moldova este unirea cu România.

„Prioritatea UE cu privire la extindere este legată de Balcani, prioritate declarată și arhicunoscută, iar acest proces va implica 15-20 de ani. Nu va fi vreodată, după părerea mea, o declarație a UE privind R. Moldova și Ucraina, care sunt pachet, sau măcar Moldova. Nu va exista un asemenea obiectiv al UE și pentru R. Moldova, singura soluție fezabilă, care să garanteze securitate și o perspectivă de prosperitate, este unirea cu România. O spun cu convingerea că, mai devreme sau mai târziu, istoria mă va confirma”, a declarat Băsescu, citat de Radio Chișinău.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. Ellapet 30 mai 2018 at 19:21 - Reply

    Dutasteride 0.5mg In Internet п»їcialis Is It Safe To Buy Levitra On Line Lioresal 10 Mg

Leave A Response »