web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Igor Dodon i-a lansat o invitație președintelui Klaus Iohannis

Iulia Modiga 30 octombrie 2017 4

 

Președintele Republicii Moldova Igor Dodon i-a transmis prin intermediul ambasadorului României la Chișinău Daniel Ioniță o scrisoare oficială adresată președintelui României, Klaus Iohannis, cu invitaţia de a efectua o vizită în Republica Moldova.

Dodonși-a expplicat gestul argumentând că „între șefii de stat ai României și Republicii Moldova trebuie să fie închegată o comunicare responsabilă și constructivă”.

Am toată convingerea că numai prin discuții repetate pot fi depășite asperitățile și dificultățile care mai apar în relațiile dintre state sau dintre instituții și mizez pe faptul că Președintele României este deschis să accepte un dialog la Chișinău, în orice perioadă comodă pentru dumnealui”, a menționat Igor Dodon.

Președintele Dodon a precizat că l-a asigurat pe ambasadorul României la Chișinău de faptul că relațiile dintre cele două maluri de Prut „sunt și vor rămîne a fi fundamentale pentru Republica Moldova, în virtutea vecinătății noastre, a evenimentelor istorice comune și a afinităților culturale pe care le-am avut mereu”. „Suntem două state independente și suverane, care trebuie să găsească noi oportunități de cooperare respectuoasă și benefică pentru cetățeni”, a mai spus acesta.

Comentarii de pe Facebook

comments

4 Comments »

  1. MS 30 octombrie 2017 at 13:45 - Reply

    Lui Igor Dodon, asemenea unei erori de Windows, trebuie sa i se dea Ignore.

  2. MS 30 octombrie 2017 at 13:48 - Reply

    Izolat pe plan intern dar si international, Igor Dodon incearca sa revina in atentia opiniei publice dorind sa mimeze un dialog si o impacare tocmai cu aceia pe care i-a hulit cel mai mult.

  3. click to investigate 14 iunie 2018 at 05:54 - Reply

    I just want to tell you that I’m new to blogs and certainly liked your web page. Very likely I’m planning to bookmark your site . You absolutely come with fabulous articles. Thanks a bunch for revealing your web-site.

Leave A Response »