web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Politolog, despre Rep. Moldova: „Se renunţă în mod subtil la opţiunea pro-europeană şi nu se observă nimic la Bucureşti”

Liviu G. Stan 31 octombrie 2017 0

 

„Se schimbă câteva plăci tectonice în politica Republicii Moldova”, scrie într-o postare pe Facebook politologul Radu Carp. 

Radu Carp. Sursă foto: Facebook

Radu Carp. Sursă foto: Facebook

Expertul face referire la o renunţare „în mod subtil” la opţiunea pro-europeană la Chişinău. „Şi nu se observa nimic la Bucuresti”, subliniază Carp.

„Ambasadorul Mihai Gribincea, considerat prea apropiat de opţiunea pro-europeană, va fi înlocuit de Ion Stavilă, fost vice-ministru de externe în guvernul Tarlev (2001 – 2004) din timpul preşedintelui Voronin”, se arată în postarea lui Radu Carp.

De asemenea, scrie politologul, şi ambasadaorul Iurie Reniţă, „acreditat pe langa Belgia, Luxemburg si NATO, fost ambasador în România”, va fi schimbat.

„La fel se întamplă şi cu actualul ambasador al Republicii Moldova în Lituania. Se apropie alegerile şi este nevoie de control absolut pe voturile diasporei”, conchide Carp în postarea sa pe reţeaua de socializare.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »