web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Saakaşvili: Plahotniuc şi Poroşenko lucrează împreună

Liviu G. Stan 31 octombrie 2017 0

Ceea ce se va întâmpla în Ucraina este decisiv și pentru Republica Moldova, spune fostul preşedinte al Georgiei, Mihail Saakaşvili. 

Este necesară o luptă comună împotriva oligarhilor, care dețin procuratura, organele judiciare și majoritatea parlamentară, a explicat Saakaşivi în cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.

Fostul preşedinte georgian consideră că alegerile, în condițiile în care puterea este coordonată de oligarhi, sunt organizate de formă. „Așa cum oligarhii se înțeleg unii cu alții, la fel și întreaga societate trebuie să găsească metodele de a lupta”, a declarat Mihail Saakaşvili.

Saakaşvili a mai spus că liderul PDM, Vlad Plahotniuc, și președintele Ucrainei, Petro Poroşenko, lucrează împreună și, în pofida faptului că se declară inamici ai Rusiei, colaborează foarte bine cu partenerii lor din Federația Rusă. „Pentru Poroşenko, Vladimir Plahotniuc este un exemplu de urmat pentru că el vrea să facă în Ucraina ceea ce domnul Plahotniuc a făcut în Moldova: controlul total asupra puterii, businessului și asupra minților conaționalilor”, a precizat fostul președinte al Georgiei.

Referitor la arestarea fostului premier Vlad Filat, Saakaşvili a menționat că nu trebuie aplicate standarde duble. „În țara voastră nu există acum justiție serioasă pentru ca deciziile ei sau corectitudinea Procuraturii să fie comentate. În Moldova există puterea unui oligarh care decide tot”, a afirmat fostul preşedinte georgian.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »