web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

VIDEO. Pledoaria pentru Unire a unui ucrainean din Rep. Moldova

Liviu G. Stan 2 noiembrie 2017 1

 

„Unirea între doi frați nu are preț”, a afirmat ucraineanul Mihail Bagas, activist civic, în cadrul emisiunii „Știrea Zilei” cu Dorin Galben de la 10TV.

10 TV LIVE

#ȘtireaZilei cu Dorin GalbenInvitat – Mihail BagasSubiect: Cât costă Unirea?www.privesc.eu Moldtelecom – poziția 22StarNet – poziția 36ARAX – poziția 24Sun Communications – 133

Posted by 10tv.md on 1 Noiembrie 2017

 

“Unirea nu are preț. Nicidecum nu poți să declari că unirea între doi frați poate avea un preț, acesta este un pas care trebuie făcut. Este un pas spiritual, nicidecum financiar. Acest pas are nevoie de pregătire. Republica Moldova are încă multe de făcut ca să ajungă la nivelul României, care deja este parte a Uniunii Europene”, a spus activistul civic.

Bagas este președintele de onoare al Asociației de Ucraineni din Republica Moldova.

Mihail Bagas a spus că, atunci când un compatriot de-al său îl întreabă care este diferența dintre un român și un moldovean, el nu poate să găsească nicio diferență. “Avem aceeași cultură, aceeași limbă, aceiași eroi naționali”, a subliniat activistul.

În opinia lui, Republica Moldova trebuie să aibă două idei sau propuneri naționale: prima este Integrarea europeană, iar a doua – Unirea cu România. “Aici trebuie să înțelegem care sunt avantajele acestor două idei și care dintre ele este cea mai curând realizabilă. Dar putem să deducem din start că Unirea poate fi realizată în timp foarte scurt”, a opinat Bagas.
Mihail Bagas susține că nu este unionist de suflet, ci un unionist pragmatic. Ca businessman, acesta este conștient că afacerea lui va înflori în România.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. Gheorghe Bogasieru 2 noiembrie 2017 at 22:50 - Reply

    Un adevarat prieten si cetatan a Moldovei!

Leave A Response »