web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

„Dacia pitorească”: Schimb de experiență între elevi din Vatra Dornei și elevi din Rep. Moldova

Iulia Modiga 6 noiembrie 2017 1

 

18 elevi şi doi profesori de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Anenii Noi şi de la Liceul Teoretic „Ion Suruceanu” din Suruceni au fost găzduiţi de elevi şi cadre didactice de la Liceul Teoretic „Ion Luca” din Vatra Dornei, într-un schimb de experienţă organizat în cadrul proiectului „Dacia Pitorească”.

Sursă foto: monitorulsv.ro

Sursă foto: monitorulsv.ro

Pe parcursul excursiei în Vatra Dornei, elevii şi profesorii din Republica Moldova au avut parte de o primire oficială la Primăria municipiului Vatra Dornei, de vizite de documentare la Muzeul Etnografic, Muzeul de Ştiinţe Naturale, la Catedrala „Sfânta Treime”, dar și expediții  în pasul Tihuţa şi la Castelul Dracula. Pe lângă aceste vizite, elevii şi profesorii din Republica Moldova au participat la orele de limba română, istorie, limba engleză şi TIC ţinute la Liceul „Ion Luca”, dar şi la mai multe activităţi de cunoaştere cu elevi şi cadre didactice din această unitate şcolară, informează Monitorul de Suceava.

La final, participanţii au primit diplome din partea directorului Liceului Teoretic „Ion Luca” din Vatra Dornei, Paul Bereholschi, şi a preşedintelui Centrului „Dacia”, Viorica Oprea. Paul Bereholschi a ţinut să precizeze că în cadrul acestui proiect, o delegaţie de elevi şi profesori din liceul pe care îl conduce vor efectua, la rândul lor, o vizită similară în Republica Moldova. El a mai spus că schimbul de experienţă de săptămâna trecută este o primă manifestare din seria celor pe care Liceul Teoretic „Ion Luca” le va găzdui cu prilejul Centenarului Marii Uniri.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

Leave A Response »