web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Copii din Rep. Moldova cu grave probleme de sănătate, operați cu succes la Sibiu

Iulia Modiga 11 noiembrie 2017 1

 

14 copii din Sibiu, Timiș, Arad, Hunedoara și Republica Moldova, cu vârste cuprinse 7 luni și 15 ani, având afecțiuni cardiace grave, au fost operați cu succes la Spitalul European Polisano din Sibiu. Costurile intrevențiilor au fost suportate în mare parte de Fundația Polisano și Fundația „Healing Little Hearts” din Marea Britanie, în colaborare cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Sibiu, în cadrul proiectului umanitar „Salvați Inimile Copiilor Români”.

Sursă foto: clinicapolisano.ro

Sursă foto: clinicapolisano.ro

În momentul de față avem un Institut al Inimii, în parteneriat cu Universitatea ”Lucian Blaga” și au fost tratați cu succes câteva mii de pacienți. Iar în contextul acestei tragedii care se întâmplă la nivel național, a copilașilor care se pierd prin afecțiuni cardio-vasculare, era o desfășurare logică să ne implicăm în tratarea acestor afectiuni. Pentru asta am reusit să clădim un parteneriat puternic cu colegii nostri din Marea Britanie și multumim dr. Şerban Stoica, chirurg de elită pe plan congenital și adult, fără de care nimic nu ar fi fost posibil”, a declarat dr. Victor Costache, șeful secției de Chirurgie Cardiovasculară şi Toracică a Spitalului Polisano, citat de publicația Știri de Sibiu.

Alți copii care se confruntă cu afecțiuni ale inimii vor fi operați în luna decembrie, a mai anunțat dr. Victor Costache.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. you could check here 14 iunie 2018 at 06:23 - Reply

    I just want to say I am just new to blogs and seriously enjoyed this web blog. More than likely I’m planning to bookmark your site . You certainly have exceptional posts. Bless you for revealing your webpage.

Leave A Response »