web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Un partid din Republica Moldova se extinde în România

Iulia Modiga 13 noiembrie 2017 0

 

Partidul Unității Naționale (PUN) din Republica Moldova, al cărui președinte onorific este Traian Băsescu, și-a înființat organizație teritorială la Galați. Anunțul a fost făcut duminică de liderul PUN Anatol Șalaru, în cadrul unei întâlniri cu cetățenii din raionul Cahul al Republicii Moldova.

Sursa foto: Facebook

„Salut prima organizație a PUN constituită la Galați, un grup de tineri care se alătură proiectului nostru politic! (…) Lunca Prutului întotdeauna a fost un leagăn, o insulă a românismului. După 25 de ani de experimente politice asupra acestui teritoriu, oamenii au început să se întrebe: mai are, oare, viitor Republica Moldova? Cei care au venit aici știu că aceasta este o utopie, pentru că avem armată de ocupație, avem partide care doresc să ne reîntoarcă în URSS, doar să se afle la guvernare și acum a apărut un partid politic care oferă șansa cetățenilor Republicii Moldova pentru o viață decentă, plină de garanții, în UE și aceasta o vom obține prin unirea Republicii Moldova cu România! (…) Toate partidele de la noi sunt SRL-uri sau SA-uri, toate făcute în jurul unui singur om, în jurul unei idei: să rămână la guvernare! Ceea ce vrem noi să facem este o premieră, după Unirea cu România, noi, politicienii, vom avea cel mai mult de pierdut: vom dispărea! Dar, în schimb, va rămâne ceea ce ne-am propus cu toții: România Mare! Oamenii noștri vor avea altă viață! Acest proces a prins rădăcini. Unii au zis că nu o să meargă PUN, dar a prins rădăcini, sunt foarte mulți tineri, oameni în vârstă care vin la noi, mulți politicieni care vor să adere!”, a declarat fostul ministru al Apărării de la Chișinău, citat de 10TV.

La întrevederea cu cahulenii au participat, printre alții, președintele de onoare al PUN, Traian Băsescu, prim-vicepreședintele PUN, Ana Guțu, deputații PMP Constantin Codreanu și Eugen Tomac, și vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu-Iorga Palaz.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »