web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Lider politic de la Chișinău: Așteptăm și pelicula cu desene animate marca Dodon

Iulia Modiga 14 noiembrie 2017 2

 

Președintele Partidului Unității Naționale (PUN), Anatol Șalaru, a comentat lansarea de către președintele Igor Dodon a filmului care distorsionează istoria spațiului dintre Prut și Nistru, „Istoria Moldovei”. Potrivit fostului ministru al Apărării, Dodon s-a apucat de „reînviat fantomele istoriei sovietice” din lipsă de activitate, după un an de mandat.

După ”lupte seculare” care au durat un an de zile, Igor Dodon a lansat un film despre poporul moldovenesc diferit de poporul român. Filmul este un fel de variantă video a dictionarului moldo-român al lui Vasile Stati. Realizat cu asistența experților ruși, filmulețul prezentat sub paza poliției este singurul lucru realizat de Igor Dodon în decursul unui an de mandat prezidențial. Asteptăm în anul următor și pelicula cu desene animate marca Dodon, pentru că el demult este ceburașka estului”, a scris Anatol Șalaru pe Facebook.

Filmul „Istoria Moldovei” a fost lansat luni, la cinematograful „Patria-Loteanu”, iar la eveniment nu au fost primiți decât socialiștii și alți susținători ai tezei moldoveniste.

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

  1. EuRo 14 noiembrie 2017 at 16:29 - Reply

    Igor Dodon este un președinte care nu doar face de râs Republica Moldova, dar o și izolează de lumea civilizată. Ignorat de Occident, disprețuit de Moscova la picioarele căreia se gudură, această potaie își aduce contribuția sa la sărăcirea și pauperizarea unui popor mințit intenționat că ar fi „moldovenesc”, că dușmanul e la vest , prietenul la răsărit, și multe alte asemenea lozinci ale propagandei sovietice „eliberatoare”. Mizeria morală și limitarea intelectuală îl fac pe Dodon să mizeze la alegerile viitoare pe votul etnic rusofon la care se adaugă nostalgici ai defunctului imperiul sovietic. Acesta este tristul viitor pe care Dodon dorește să îl dăruiască Republicii Moldova, sub pretextul că fără Rusia nimic nu s-ar putea face.

Leave A Response »