web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Când va fi inaugurat Biroul de legătură NATO la Chișinău

Iulia Modiga 24 noiembrie 2017 0

 

După mai multe tergiversări, Biroul de legătură NATO la Chișinău va fi inaugurat la începutul lunii decembrie. Anunțul a fost făcut joi în cadrul întrevederii prim-ministrului Pavel Filip cu secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, la Bruxelles, în marja Summitului Parteneriatului Estic.

Potrivit celor doi oficiali, deschiderea Biroului de legătură NATO va impulsiona colaborarea bilaterală în domenii noi, precum combaterea ameninţărilor cibernetice, sporirea rezilienţei şi pregătirii pentru situaţii de urgenţă civilă. Totodată, Biroul de legătură NATO va informa cetăţenii despre beneficiile cooperării Republicii Moldova cu Blocul Nord-Atlantic.

Republica Moldova, chiar dacă este un stat neutru conform Constituției, își dorește o colaborare foarte bună cu Alianța Nord-Atlantică pentru că noi vrem să avem o armată dezvoltată, pentru că noi ne dorim să fim un stat care poate asigura securitatea. În acest sens, eu nu cred că există o cale mai bună decât să înveți de la Alianța Nord-Atlantică”, a menționat Pavel Filip.

Doar prin reforme putem face față amenințărilor din exterior”, a spus secretarul general NATO.

Biroul de legătură al NATO la Chişinău este deja functional, șefa oficiului fiind prezentă de câteva luni în Republica Moldova.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »