web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Partidele politice din România, trase de mânecă: Respectați-vă promisiunile în legătură cu Rep. Moldova!

Iulia Modiga 30 noiembrie 2017 2

 

Alianța pentru Centenar solicită dialog cu conducerea partidelor politice de la București, în special a celor parlamentare, pe teme de interes pentru România și Republica Moldova, în cursul săptămânii 4-10 decembrie.

Sursa foto: Facebook

Mișcarea unionistă solicită politicienilor respectarea promisiunilor făcute în campania electorală din 2016 pe marginea subiectului Republicii Moldova. Este vorba despre interconectarea energetică dintre România și Republica Moldova, accesul liber pe piața muncii din România a cetățenilor moldoveni, crearea spațiului informațional comun și coordonarea cu societatea civilă a eforturilor de marcare a Centenarului.

„Facem apel la forţele politice din România să înceapă dialogul despre Basarabia imediat după 1 Decembrie şi să colaboreze şi chiar să folosească expertiza societăţii civile în acest sens. Totodată, ne dorim un dialog sincer pe marginea Centenarului, care ar trebui să devină o oportunitate de coagulare a societăţii românești în jurul Reîntregirii, ca proiect de țară”, a declarat George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012, componentă a Alianței pentru Centenar.

Potrivit unui comunicat de presă al Acțiunii 2012, organizațiile din Republica Moldova din cadrul Alianței pentru Centenar vor sărbători Ziua Națională a României la Chișinău, unde pe 2 decembrie va avea loc Marșul Unirii, cu începere de la ora 14:00 și cu pornire de la monumentul lui Ștefan cel Mare.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

  1. look here 14 iunie 2018 at 02:50 - Reply

    I simply want to say I am very new to weblog and certainly enjoyed your blog site. Very likely I’m planning to bookmark your blog . You amazingly come with wonderful well written articles. Bless you for sharing your web-site.

Leave A Response »