web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Dodon, scos din minți de Traian Băsescu, vrea să îl interzică în Republica Moldova

Iulia Modiga 7 decembrie 2017 1

 

La câteva zile după ce Ziua Națională a României a fost sărbătorită și în Sadova, localitatea de baștină a președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, socialistul caută soluții pentru a-l împiedica pe fostul președinte al României Traian Băsescu să capete influență în stânga Prutului. De data aceasta, Dodon ia în calcul varianta interzicerii liderului Partidului Mișcării Populare pe teritoriul Republicii Moldova.

Pe pagina sa de Facebook, Dodon a scris că mai multe comisii din cadrul Consiliului Societății Civile pe lângă președintele Republicii Moldova cer declararea fostului președinte al României persona non-grata în Republica Moldova.

Traian Băsescu a postat pe Facebook imagini cu un grup de copii care a sărbătorit, la şcoală, Ziua Naţională a României în satul natal al lui Igor Dodon, precizând că socialistul „a fost sfidat la el acasă”.

Pentru cei care nu cred în Unire. Priviţi copiii din Republica Moldova. Igor Dodon, SFIDAT chiar la el ACASĂ: Copiii au cântat ‘Treceţi, batalioane române, Carpaţii!’ în satul său natal. Momente dificile pentru preşedintele pro-rus, Igor Dodon. Ziua Naţională a României a fost sărbătorită cu bucurie în satul natal al lui Igor Dodon, Sadova, mai mult ca sigur spre iritarea preşedintelui pro-rus al Republicii Moldova. Elevii gimnaziului din Sadova au interpretat şi alte piese patriotice, precum „Doamne, ocroteşte-i pe români”, „Drum bun, drum bun, toba bate”, „Basarabie frumoasă”, „Îndemn la Unire””, a menționat Băsescu.

Președintele de onoare al Partidului Unității Naționale va efectua vineri o vizită la Bălți, unde va fi așteptat de simpatizanți la Teatrul Național „Vasile Alecsandri”.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. Seminaristul dela Mănăstirea Noul-Neamț dela Nistru 7 decembrie 2017 at 12:53 - Reply

    VREM ! VREM ! VREM !
    RE-UNIREA CU ROMÂNIA !
    ———————————————–

Leave A Response »