web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Delegația parlamentară din Rep. Moldova va participa la funeraliile Regelui Mihai

Liviu G. Stan 12 decembrie 2017 1

 

Delegația Parlamentului Republicii Moldova va participa la funeraliile Majestății Sale Regele Mihai al României. 

Regele Mihai I

Parlamentul va fi reprezentat de președintele Andrian Candu și vicepreședintele Iurie Leancă, precum și de către deputații Vladimir Hotineanu, Roman Boțan, Tudor Deliu, Vadim Pistrinciuc, Alina Zotea, Nae-Simion Pleșca, Angel Agache și Valeriu Ghilețchi, scrie Realitatea.md.

Conform programului funeraliilor făcut public de Casa Regală a României, miercuri, 13 decembrie, începând cu ora 14.00, corpul neînsuflețit al Regelui va fi așezat în Holul de Onoare al Castelului Peleș.

Între orele 14.00 – 15.00, instituția Președintelui Republicii Moldova și a Președintelui României, membrii Guvernului Republicii Moldova și ai României, membrii Parlamentului Republicii Moldova și ai României vor transmite condoleanțe la Castelul Peleș. Custodele Coroanei și Familia Regală vor fi prezenți la Sinaia.

Regele Mihai I a încetat din viață la 5 decembrie, la reședința privată din Elveția. Înmormântarea va avea loc la Curtea de Argeș, în Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală, la 16 decembrie 2017.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. mereu Român 12 decembrie 2017 at 12:51 - Reply

    Pentru toți, regi sau oameni de rând, contează doar bogăția spirituală pe care o lăsăm drept semn al trecerii noastre prin această lume.
    https://www.youtube.com/watch?v=bV2QbaAqbuA

Leave A Response »