web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

George Simion: „Suntem în acest moment la 40% dacă s-ar merge la vot. Dar vine 2018!”

Iulia Modiga 12 decembrie 2017 1

 

Președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012, George Simion, a reacționat la publicarea datelor sondajului IMAS, realizat la comanda PDM, potrivit căruia 32% dintre cetățenii Republicii Moldova se declară pentru unirea cu România. Simion declară că numărul unioniștilor este mai mare decât cel anunțat de firma de cercetare de piață IMAS.

A apărut un sondaj, un nou sondaj, la Chișinău. Unioniștii chipurile 32%. Eu știu că suntem în acest moment la 40% dacă s-ar merge la vot. Încă insuficient, dar VINE 2018!”, a scris președintele Acțiunii 2012 pe contul său de Facebook.

Conform sondajului IMAS, dacă duminica viitoare ar avea loc un referendum pentru Unire, 32% dintre cetățenii Republicii Moldova ar vota în favoarea acestui act. În aprilie, Barometrul de Opinie Publică arăta că 23% dintre respondenți susțin unirea Republicii Moldova cu România. Procentele pe care le vehiculează firmele de cercetare indică o creștere continuă a curentului unionist în stânga Prutului.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. Europa liberă 12 decembrie 2017 at 15:04 - Reply

    Unionismul trebuie să fie rezultatul unei stări de spirit și nu doar al unor campanii făcute haotic ce se dovedesc a fi până la urmă dependente de interese meschine, trecătoare. Trebuie investit pe termen lung, trebuie investit în educația noilor generații astfel încât sistemul de învâțământ moldovenesc să nu mai scoată ratați de tip Igor Dodon, ci români adevărați care ne facă mândrii de existența lor. Trebuie, trebuie …. Dar oare când se va și face, vorbele căpătând conturul faptelor iar faptele să ne aducă mult dorita Unire ?

Leave A Response »