web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

VIDEO. Un tânăr din Rep. Moldova a transpus „Luceafărul” într-o animație 3D

Liviu G. Stan 13 decembrie 2017 0

 

Ion Cebotari, un tânăr grafician din Nisporeni, a transpus poezia „Luceafărul” a lui Mihai Eminescu într-o animație 3D, transmite Albasat.md.

„«Luceafărul» de Mihai Eminescu a fost pentru mine întotdeauna ceva mai mult decât o poezie. Am pătruns în esenţa poeziei şi am lăsat imaginaţia să zboare, m-am dedicat 101 % ca să redau exact toată subtilitatea şi esenţa strofelor. Am trăit de unul singur toate etapele producerii unui film de animaţie de la development, pre-production, production şi post-production. Am acumulat o experienţă enormă şi am pus în practică metode de produceri noi pe alocuri unicale”, spune Ion Cebotari.

Canada este una din țările din lume unde este cel mai bine să trăiești, cel puțin așa indică mai multe clasamente internaționale. În căutarea acestei bunăstări a pornit în 2016 şi Ion Cebotari din Nisporeni, împreună cu soţia şi cei 2 copii. În prezent, studiază ART SCENE en ANIMATION la Universitatea LAVAL din oraşul Quebec.

Sunt sigur că profilul pe care l-am ales îmi va permite să-mi extind orizonturile personale și să percep lumea într-un mod diferit. Dar, deoarece acest câmp artistic este prezent în viața de zi cu zi ca o umbră, am decis să-mi schimb domeniul și să-mi dau seama de visul meu mult așteptat. Cel care nu-și schimbă părerile și nu-și corectează greșelile, nu devine niciodată mai înțelept. Sunt plin de idei originale și creative și aș vrea să le împărtășesc cu lumea.” a mai adăugat Ion Cebotari.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »