web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Președintele Parlamentului de la Chișinău, omagiu Regelui Mihai I la Castelul Peleș

Iulia Modiga 13 decembrie 2017 1

 

Președintele Parlamentului de la Chișinău, Andrian Candu, alături de reprezentenți ai Guvernului Republicii Moldova au depus coroane de flori în memoria Majestății Sale Regele Mihai I și au semnat în Cartea de Condoleanțe la Castelul Peleș din Sinaia, acolo unde Regele se simțea acasă și unde a ajuns pentru ultima dată.

Speaker-ul Legislativului Republicii Moldova a fost întâmpinat de Majestatea Sa Margareta, Custode al Coroanei Regale, și de Principele Radu, cu care a și discutat preț de câteva minute.

De asemenea, ministrul de Externe de la Chișinău, Andrei Galbur, și o delegație parlamentară în fruntea căreia s-a aflat prim-vicepreședintele Iurie Leancă au fost prezenți la Castelul Peleș.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Regelui Mihai I a fost depus în Holul de Onoare al fostei reşedinţe regale, unde a fost ținută o scurtă slujbă.

Și președintele României Klaus Iohannis, premierul Mihai Tudose, președintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu și președintele Camerei Deputaților Liviu Dragnea i-au adus un ultim omagiu Regelui Mihai.

Regele Mihai I al României, care a trecut la cele veșnice pe 5 decembrie, a fost adus astăzi în țară cu o aeronavă a Forţelor Aeriene Române, în care au fost prezenţi membri ai Familiei Regale, reprezentatul Guvernului, reprezentantul Armatei României, precum şi membri ai Casei Majestăţii Sale.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. mereu Român 14 decembrie 2017 at 11:32 - Reply

    Odihnească-se în pace.

Leave A Response »