web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Președintele Parlamentului de la Chișinău, omagiu Regelui Mihai I la Castelul Peleș

Iulia Modiga 13 decembrie 2017 3

 

Președintele Parlamentului de la Chișinău, Andrian Candu, alături de reprezentenți ai Guvernului Republicii Moldova au depus coroane de flori în memoria Majestății Sale Regele Mihai I și au semnat în Cartea de Condoleanțe la Castelul Peleș din Sinaia, acolo unde Regele se simțea acasă și unde a ajuns pentru ultima dată.

Speaker-ul Legislativului Republicii Moldova a fost întâmpinat de Majestatea Sa Margareta, Custode al Coroanei Regale, și de Principele Radu, cu care a și discutat preț de câteva minute.

De asemenea, ministrul de Externe de la Chișinău, Andrei Galbur, și o delegație parlamentară în fruntea căreia s-a aflat prim-vicepreședintele Iurie Leancă au fost prezenți la Castelul Peleș.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Regelui Mihai I a fost depus în Holul de Onoare al fostei reşedinţe regale, unde a fost ținută o scurtă slujbă.

Și președintele României Klaus Iohannis, premierul Mihai Tudose, președintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu și președintele Camerei Deputaților Liviu Dragnea i-au adus un ultim omagiu Regelui Mihai.

Regele Mihai I al României, care a trecut la cele veșnice pe 5 decembrie, a fost adus astăzi în țară cu o aeronavă a Forţelor Aeriene Române, în care au fost prezenţi membri ai Familiei Regale, reprezentatul Guvernului, reprezentantul Armatei României, precum şi membri ai Casei Majestăţii Sale.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

3 Comments »

  1. mereu Român 14 decembrie 2017 at 11:32 - Reply

    Odihnească-se în pace.

  2. Ellapet 2 iunie 2018 at 04:54 - Reply

    Uroxatral cialis online Kamagra Glaucoma

  3. see it here 14 iunie 2018 at 03:53 - Reply

    I simply want to mention I am just very new to blogs and honestly enjoyed this web page. Most likely I’m going to bookmark your website . You surely have impressive articles and reviews. Regards for sharing with us your web page.

Leave A Response »