web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

O tânără din Republica Moldova este Vocea României

Iulia Modiga 16 decembrie 2017 1

 

La numai 16 ani, o tânără din Republica Moldova a câștigat marele trofeu Vocea României și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Ana Munteanu vine din Chișinău, a făcut canto cinci ani, iar în prezent este elevă a Liceului de muzică „Ciprian Porumbescu” și ia lecții de xilofon, tobe și pian.

Sunt extrem de fericită. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au susținut, tuturor celor care mi-au trimis mesaje, m-au sunat, m-au felicitat. Vreau să-i mulțumesc în primul rând lui Smiley, pentru că el este cel care m-a adus până aici, el a avut încredere în mine. Și, bineînțeles, Alinei Dincă, vocal coach-ul meu din competiție. A fost visul meu să lucrez cu Smiley, să vin la Vocea României, să cânt. Vă mulțumesc și vă iubesc!”, a spus Ana după ce a aflat rezultatele votului.

Ana Munteanu, Andrada Crețu, Meriam Jane Ndubuisi și Zsuszana Cerveni s-au luptat, vineri seara, pentru marele premiu. Bătălia finală s-a dat, însă, între Ana Munteanu și Merriam Jane, concurenta lui Tudor Chirilă fiind a doua, în preferințele publicului.

Când avea 13 ani, Ana Munteanu a câştigat „Moldova are talent” cu un hit de-al Patriciei Kaas, „Mon mec à moi”.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. Sihastrul dela Mănăstirea Noul-Neamț dela Nistru 16 decembrie 2017 at 15:35 - Reply

    ——————————————-
    VREM ! VREM ! VREM !
    RE-UNIREA CU ROMANIA !
    ———————————————–

Leave A Response »