web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

S-a dat startul depunerii proiectelor dedicate Centenarului Marii Uniri

Iulia Modiga 22 decembrie 2017 2

 

Primăria Sectorului 1 din București a dat startul depunerii proiectelor culturale dedicate Centenarului Marii Uniri. Sub genericul „Centenarul pentru toți sesiunea 2017-2020”, Primăria va selecta proiecte culturale din domeniul culturii scrise, artelor spectacolului, educației, patrimoniului imaterial, artelor plastice și vizuale.  

Valoarea maximă a finanțării acordate pentru o ofertă culturală este de 600.000 de lei plus TVA, se menționează într-un comunicat de presă.

Finanțarea se acordă numai în condițiile existenței unei surse de finanțare proprii sau atrase ale beneficiarului finanțării, în cuantum de cel puțin  10% din costul total al proiectului, cu excepția celor care aplică în secțiunea „Susținerea Debutului – încurajarea inițiativelor persoanelor fizice sau persoanelor juridice de drept privat recent autorizate, respectiv înființate, pentru a desfășura activități culturale”, pentru care nu este necesară cota minimă de cofinanțare.

Formularul cererii de finanțare și declarația pe propria răspundere pot fi descărcate de pe site-ul www.primariasector1.ro, Secțiunea Programe și Proiecte, Subsecțiunea Centenar 2017-2020.

Dosarele de participare se depun, în plic închis, la Registratura Primăriei Sectorului 1 din Bulevardul Banu Manta nr.9, până în data de 20 februarie 2018, ora 16:30, cu mențiunea „Proiect Program Centenar pentru Toți – sesiunea 2017-20120”. Acestea pot fi transmise și prin poștă, în plic închis, cu confirmare de primire, până la aceeași dată limită.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

  1. România noatră 22 decembrie 2017 at 11:45 - Reply

    Unirea poate fi făcută numai de oameni suficient de evoluați intelectual încât să rămână consecvenți cu ei înșiși, fideli propriului sistem de valori și imposibil de manipulat prin folosirea lor sub formă de mase proletare aruncate în stradă pentru a scandal lozinci în direcția arătată de cei ce i-au tocmit.
    Unirea va fi făcută de oameni educați, nu de oameni prefăcuți, de oameni ce gândesc, nu de oameni ce mimează, de oameni ce pun mai presus interesul națiunii și abia apoi se gândesc la ei, de oameni ce nu doresc să se bucure de întâietate, ci de avantajele unei societăți pe care din anonimat au reușit să o creeze, o societate capabilă să oblige moral, dar și să dăruiască uman sau material. Aceasta-i România Mare sub forma unui vis cândva împlinit, apoi destrămat și căruia azi îi suntem datori …

  2. visit 14 iunie 2018 at 04:44 - Reply

    I simply want to mention I am all new to blogging and site-building and really loved this web blog. More than likely I’m going to bookmark your site . You amazingly have excellent articles. Many thanks for sharing with us your webpage.

Leave A Response »