web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

(VIDEO) Igor Dodon, „unionistul anului”

Iulia Modiga 22 decembrie 2017 5

 

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut un an în care a promovat Unirea într-un mod în care nici cei mai buni specialiști în comunicare nu ar fi reușit să o facă. Pentru aceasta, tinerii de la „Unirea-ODIP” i-au acordat socialistului titlul de „unionistul anului”.

Tinerii spun că prin acest gest vor să îi mulțumească șefului statului pentru că în acest an, prin mesajul său instigator la ură la adresa unioniștilor, a promovat ideea reîntregirii naționale, curentul unionist înregistrând o creștere în sondaje.

„Nu și-a ținut nicio promisiune din cele pe care le-a făcut. Este un mincinos odinar, căruia I se cuvine premiul „Ticălosul Anului”. Noi am hotărât să-i dăm premiul „Unionistul Anului”, ca să demonstrăm că nu ne este frică de el absolut deloc. Igor Dodon este un politician mort, este un cadavru, la propriu. El nu are libertate de mișcare, el nu are libertate să spună ce gândește”, precizează Vlad Bilețchi, președinte„ „UNIREA – ODIP”.

Cadourile nu au fost primite personal de șeful statului, întrucât nu era la locul de muncă. Astfel, în fața unioniștilor a ieșit un consilier al președintelui, care a promis că îi va transmite aceste daruri șefului statului.

„Vrem să îl felicităm pe domnul Dodon. Să îi aducem în dar această diplomă drept recunoștință pentru meritele sale în fața cetățenilor Republicii Moldova”, a mai precizat Bilețchi.

„Mesajul este transmis domnului președinte, dumnealui o să primească decizia și o să analizeze aceste cadouri, dacă le considerați cadouri”, a declarat Pavel Voicu, consilier pe misiuni speciale a lui Igor Dodon.

La final, tinerii au transmis un cadou și purtătorului de cuvânt al președintelui, Ion Ceban – o deschizătoare de bere cu harta României Mari, pentru a nu uita că „Basarabia e România”.

Comentarii de pe Facebook

comments

5 Comments »

 1. Sihastrul dela Mănăstirea Noul-Neamț dela Nistru 22 decembrie 2017 at 18:39 - Reply

  —————————————–
  VREM ! VREM ! VREM !
  RE-UNIREA CU ROMANIA !
  ——————————————–

 2. Europa liberă 23 decembrie 2017 at 07:59 - Reply

  Prin felul rusesc în care ne reinterpretează identitatea, istoria sau limba, Igor Dodon merită incontestabil titlul de „Nesimțitul anului”.

  • Europa liberă 23 decembrie 2017 at 08:06 - Reply

   Acest individ cumulează premii. Și „Trădătorul anului” este câștigat în mod detașat tot de Igor Dodon, mare parte dintre ceilalți competitori având „handicapul” de a nu fi mancurți și de a-și servi totuși etnia din care fac parte (rusească, ucraineană, găgăuză, bulgară sau evreiască).

Leave A Response »