web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

VIDEO. Flashmob – „Jos mâinile de pe unioniști!”

Liviu G. Stan 28 decembrie 2017 1

„Jos mâinile de pe unioniști!” Este genericul unui flashmob organizat astăzi de Asociația „UNIREA – ODIP” ca răspuns la intenția autorităților de a-i amenda cu aproape 3.000 de euro, pentru că ar fi colectat semnături pentru Unirea Republicii Moldova cu România.

Înainte de ședința de judecată în acest dosar, manifestanții au scandat: „Cerem justiție corectă” și „Justiție, nu abuz”, solicitând un proces echitabil.

Astfel, unioniștii și-au manifestat nemulțumirea față de acuzațiile Centrului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, afirmând că dosarul are încălcări multiple.

„Este un dosar cusut cu ață albă, cu încălcări multiple de procedură. Ca să vă dau un exemplu – cei care confirmă că suntem vinovați sunt angajați ai Centrului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal. Adică sunt persoane cointeresate. Ca și cum un polițist vă amendează și alți doi confirmă că așa și este. Deci, este ilegal, este amoral, este ieșit din comun. Sunt ferm convins că anume pentru faptul că suntem unioniști și că acest lucru nu convine suntem judecați”, a declarat Vlad Bilețchi, președintele AO „UNIREA – ODIP”.

Ședința de judecată în dosarul unioniștilor s-a desfășurat cu ușile închise pentru reprezentanții mass-media, chiar dacă s-a anunțat că va fi una publică.

Potrivit avocatului Asociației, reprezentanții Centrului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal nu au prezentat nici de această dată probe concludente care să demonstreze vinovăția unioniștilor.

„Pe parcursul ședinței de astăzi, noi ne-am expus opiniile asupra materialelor dosarului, asupra faptului că la materialele dosarului nu există nicio probă care demonstrează faptul că ODIP prelucra informații cu caracter personal și le colecta. Unica este procesul – verbal contravențional. Procesul-verbal contravențional este întocmit în lipsa reprezentanților ODIP, fără ca să-i citeze pe aceștia. Scopul întrunirii a fost de a promova Unirea cu România, de a promova valorile românești, plusurile integrării europene a Republicii Moldova. Nu a existat colectarea datelor cu caracter personal”, a declarat Vlad Vlaicu, avocatul Asociației „UNIREA – ODIP”.

Tatiana Pleșca, agentul constatator al Centrului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, a refuzat să discute cu reprezentanții mass-media. Pe 24 ianuarie, instanța va hotărî dacă Asociația „UNIREA – ODIP” va fi sau nu sancționată. În cazul în care vor fi găsiți vinovați, unioniștii riscă o amendă de până la 40.000 de lei.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

 1. Sihastrul dela Mănăstirea Noul-Neamț dela Nistru 28 decembrie 2017 at 14:47 - Reply

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬
  =====BUCOV­INA DE NOR­D========

  ——— ♥ȘI TO­ATĂ BASAⱤA­BIA E ⱤOM­NIA♥ ———–

  —————♥—♥—♥­—RE-U N I ­R E!—♥—♥—♥­———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬

Leave A Response »