web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Liderul de la Tiraspol: „Dodon doar se laudă, nu are niciun rol în reglementarea transnistreană”

Liviu G. Stan 29 decembrie 2017 4

 

Liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a ținut un discurs despre relațiile dintre regiunea transnistreană și Chișinău, în cadrul căruia a subliniat că președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, deși vorbește frecvent despre anumite reușite în reglementarea transnistreană, nu are, de fapt, nicio implicare în acest proces și nu cunoaște ce se întâmplă în cadrul negocierilor, transmite Deschide.md

Liderul administrației separatiste a abordat acest subiect la o întâlnire cu profesorii și studenții Universității din Tiraspol.

„Dodon a început să se laude că aceasta este o înțelegere la care au ajuns elitele din Moldova și Transnistria. Nu este așa. Toată problema e în faptul că nici Igor Nicolaevici, nici angajații săi nu participă la procesul de negocieri (deschiderea podului Gura Bâcului-Bâcioc -n.r.). El pur și simplu nu știe ce se întâmplă acolo. Dar, dacă ar ști, n-ar vorbi așa. Anume grupurile de lucru, după o muncă îndelungată, au ajuns la un consesns pentru soluționarea acelor probleme care au fost rezolvate prin semnăturilepărții transnistrene și moldovenești”, a zis Krasnoselski.

Citiți aici materialul integral.

Comentarii de pe Facebook

comments

4 Comments »

 1. EuRo 29 decembrie 2017 at 14:36 - Reply

  Evident că nu are nici un rol. Secesiunea a fost făcută de Transnistria cu sprijinul Rusiei , nu cu acordul R.Moldova. Așadar orice reprezentant al Chișinăului în această problemă este nu doar formal, ci și inutil. Igor Dodon se bagă singur în seamă în speranța că va câștiga favorurile Moscovei în tentativa sa de a deveni un mic dictator într-o gubernie de la periferia ultimului imperiu al secolului XI.

  • EuRo 29 decembrie 2017 at 17:28 - Reply

   Vorbind de secolul XXI, să ne amintim că secolul trecut ne-a adus, dar ne-a și răpit cel mai frumos vis al neamului nostru: România Mare. Iar cei ce au destrămat acest vis sunt aceiași cu cei care azi sprijină nu numai Transnistria, ci și Găgăuzia, PCRM, PSRM și în general tot ceea ce se dezice de realitatea apartenenței moldovenilor la neamul românesc.

 2. Vest vs. Est 29 decembrie 2017 at 20:23 - Reply

  Vladimir Putin, Vadim Krasnoselski, sau Igor Dodon sunt uniți de nostalgia perioadei sovietice. Reacția lor față de unionism este explicabilă, ideea că moldovenii și românii ar fi două popoare diferite având ca scop menținerea unui teritoriu românesc în sfera de influență a unei Rusii tot mai mari de la un an la altul.

 3. check these guys out 14 iunie 2018 at 13:38 - Reply

  I just want to tell you that I am just newbie to blogging and site-building and certainly enjoyed you’re web-site. Probably I’m want to bookmark your blog . You definitely have impressive articles. Appreciate it for revealing your website.

Leave A Response »