web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Deputat de la București: Voi cere de la tribuna Parlamentului ca Reunirea să fie proiect de țară

Iulia Modiga 4 ianuarie 2018 4

 

Deputatul liberal Daniel Gheorghe a declarat că va cere de la tribuna Parlamentului de la București ca perspectiva reîntregirii naționale prin unirea României cu Republica Moldova să fie proiect de țară.

Daniel Gheorghe

Voi cere ca acest obiectiv de reîntregire națională să nu mai fie discutat doar cu ocazia lui 27 martie, 10 mai, 1 decembrie și alte zile cu însemnătate națională, și să devină obiectiv strategic național al României, cum este și normal. Voi cere de fiecare dată când voi avea ocazia, prin toate demersurile legale care îmi sunt permise conform Constituției”, a anunțat miercuri parlamentarul, în cadrul emisiunii „Ora Bucureștiului” de pe 10TV.

Gheorghe a mai spus că subiectul integrării în UE și NATO fiind închis, deoarece România este membră a acestor organisme, trebuie stabilit următorul proiect de țară al României, care nu poate fi decât Reunirea.

Acest an 2018 este cea mai bună ocazia pentru ca România să își stabilească drept obiectiv național Reunificarea cu Republica Moldova”, a conchis deputatul.

Comentarii de pe Facebook

comments

4 Comments »

 1. Sihastrul dela Mănăstirea Noul-Neamț dela Nistru 4 ianuarie 2018 at 15:06 - Reply

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬
  =====BUCOV­INA DE NOR­D========
  ——— ♥ȘI TO­ATĂ BASAⱤA­BIA E ⱤOM­NIA♥ ———–
  —————♥—♥—♥­—RE-U N I ­R E!—♥—♥—♥­———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬

 2. Mihai Melnic 4 ianuarie 2018 at 16:31 - Reply

  Anul 2018, a fi sau nu a fi, pentru viitorul moldovenilor.
  1) Alegerile parlamentare,care pot aduce la Guvernare o majoritate parlamentara,alianta PD-PSRM,in frunte cu binomul Rusiei,Plahatniuc-Dodon. PAS si PPDA- pot ajunge Parlament numai ca Opozitie confortabila pentru Plahatniuc si Dodon.
  2) Alegerile parlamentare,care pot aduce la Guvernarea o majoritate parlamentara, constituita numai PSRM,in frunte cu Dodon. PD, PAS si PPDA- pot ajunge in Parlament numai ca Opozitie confortabila pentru Dodon si Rusia lui.
  3) Din cauza ,,razboiului,, declansat dintre Vlad Plahatniuc,liderul lumei interlope de la Chisinau cu alti lideri,fosti tovarasi ai sai din lumea interlopa din Rusia si nemultumirile lui Vladimir Putin fata de umilinta adusa de catre Plahatniuc protejatului Rusiei,Dodon, pot provoca un adevarat Dezmat Rusesc la Chisinau,Comrat si Balti. Ca protagonist in acest Dezmat pot fi socialistii,neofascistii rusi,sustinatorii Maiei Sandu si ai lui Andrei Nastase de la Platforma DA pe o parte si fortele de ordine supuse in totalitate liderului lumei interlope de la Chisinau,Vlad Plahatniuc,pe alta parte. Astfel, liderul interlop, Vlad Plahatniuc, prin varsari de sange isi recapata toata Puterea la Chisinau si imaginea de ,,Dusman al Rusiei si mare Prieten al UE si SUA,,.
  4) Unica sansa de a curma prelungirea guvernarii regimului interlop,instalat la Chisinau de catre Plahatniuc si prevenirea declansarii unui Dezmat Rusesc armat la Chisinau este Unirea tuturor fortelor patriotice din Republica Moldova,incepind din fiecare sat si oras,pina-n municipiul Chisinau sub Sloganul ,,Unirea cu Romania,unica salvare!,,. Pentru acest scop,organizarea la Chisinau a unui Comitet de Salvare Nationala,cu excluderea oricaror reprezentanti ai vechilor guvernari!
  Forme de lupta
  4.1 Manifestari in masa, cu un numar,cel putin de 1 milion de moldoveni, manifestari separate de manifestarile proruse, pro-Plahatniuc, pro-Dodon si alte pro-corcituri politice de la Chisinau,care-si doresc un singur lucru, Ciolanul Puterii la Chisinau, nimic mai mult.
  4.2 Organizarea unei Mari Adunari Nationale,fara lideri veniti din vechile Guvernari,cit de ,,unionist,, nu s-ar declara acestea. Aprobarea unei Declaratii catre Guvernarea de la Bucuresti, UE si SUA.
  4.3 Nesupunere Civica totala si fara termen, pe intreg teritoriul Republicii Moldova, cu sloganul ,,Vrem acum Unirea cu Romania!!,,.
  4.4 Dupa crearea unei atmosferi unioniste in rindul populatiei pe intreg teritoriul Republicii Moldova, impunerea autoritatilor centrale sa organizeze un Referendum-fulger privind Unirea cu Romania.
  4.5 Ca rezerva ideala ramine IMPUNEREA majoritatii din Parlamentul de la Chisinau sa declare ,,Unirea cu Romania,ca unica salvare!,,,desigur cu adoptarea unei Declaratii catre Guvernarea de la Bucuresti, UE si SUA. Acest punct ar exclude orice framintari si confruntari din interiorul Republicii Moldova,chiar,Doamne fereste,un razboi civil.
  PS Liderii politici si formatiunele lor politice de la Chisinau se pot antrena in INFAPTUIREA Unirii cu Romania,dar fara sa-si afiseze rolul sau de lideri politici si de partid, numai ca una din fortele mortice, mobilizatoare in infaptuirea Unirei cu Romania.

 3. Vasile Costin 8 ianuarie 2018 at 01:29 - Reply

  Va citesc de ceva timp aceasta pagina, si acum la inceput de an, vreau sa urez multa sanatate, putere de munca in continuarea saitului dvs..
  Va astep si pe https://calendar-ortodox.com/, o
  pagina care poate fi util celor ce cauta despre sfantul zilei si nu
  detin un calendar aproape. Multumesc!

Leave A Response »