web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Dodon sau Suspendon? Ce a pățit președintele

Liviu G. Stan 5 ianuarie 2018 1

 

Curtea Constituțională a Republicii Moldova a decis suspendarea atribuțiilor președintelui Igor Dodon de promulgare a Legii anti-propagandă, transmite Deschide.md

Astfel, prerogativa va reveni președintelui Parlamentului, Andrian Candu, sau premierului Pavel Filip.

Aceasta este cea de a treia „suspendare” din funcție a președintelui Igor Dodon.

La ședința de vineri s-a prezentat doar deputatul Sergiu Sârbu, cel care a și depus sesizarea la Curtea Constituțională, potrivit sursei citate.

Reprezentantul președinției nici măcar nu a fost prezent în fața magistraților de la Curtea Constituțională pentru a-și expune și apăra punctele de vedere în privința refuzului de promulgare a respectivei legi.

Igor Dodon a cerut, joi, Curţii Constuţionale să ateste constituţionalitatea „legii anti-propagandă”.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. Suspendare 5 ianuarie 2018 at 12:44 - Reply

    Că Igor Dodon este un trădător, este deja cunoscut. Tot așa cum se cunoaște că cine trădează odată, o va face iar și iar în numele binelui personal. Trădarea ca manifestare extremă a egoismului, are efecte nocive nu atât asupra celui ce o comite, cât asupra celor trădați. Altfel spus, lipsa de coloană vertebrală a prvoslavnicului Dodon poate îngenunchia R. Moldova ipotecându-i viitorul pe mai multe generații, în folosul „poporului moldovenesc” plămădit la Kremlin. Avem aici două imagini, cea a celui care se închină oricui în numele binelui personal contrar interesului celor ce îi reprezintă, și imaginea Brâncoveanului care s-a sacrificat pe sine și nu numai întru apărarea aceluiași popor totuși român. Greu de crezut, dar realitatea confirmă ca un popor poate naște reprezentanți iluștrii, dar și lichele.

Leave A Response »