web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Noul ministru de Externe de la Chișinău va efectua o vizită la București

Liviu G. Stan 10 ianuarie 2018 0

 

Ministrul Afacerlor Externe din România, Teodor Meleșcanu, a avut miercuri o convorbire telefonică cu omologul său de la Chișinău, Tudor Ulianovschi, cu prilejul învestirii în funcție.

Foto: Tudor Ulianovschi

Foto: Tudor Ulianovschi

Șeful diplomației București l-a felicitat pe omologul său și i-a urat succes în îndeplinirea mandatului.

Cu această ocazie, Teodor Meleșcanu a „reiterat sprijinul constant și susținut al României pentru avansarea parcursului european al Republicii Moldova și a evidențiat necesitatea intensificării procesului de reforme în acest scop”, se menționează într-un comunicat de presă al MAE.

De asemenea, ministrul Teodor Meleșcanu i-a adresat invitația ministrului Tudor Ulianovschi de a efectua o vizită în România, pe care acesta a acceptat-o.

În calitate de preşedinte interimar al Republicii Moldova, şeful Parlamentului de la Chișinău Andrian Candu a semnat miercuri decretul de numire în funcţie a noilor miniştri din Guvernul Filip.

Membrii Cabinetului de Miniştri au depus jurământul tot în faţa speaker-ului, după ce președintele Igor Dodon a fost suspendat din funcţie de Curtea Constituţională pentru refuzul de a semna decretul respectiv.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »