web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

O nouă bifă pe harta înfrățirilor: Hîncești și Iași, tot mai aproape

Iulia Modiga 14 ianuarie 2018 0

 

Un prim pas pentru înfrățirea municipiului Hîncești cu municipiul Iași a fost făcut în cadrul unei întâlniri între primarul de Hîncești Alexandru Botnari și edilul de Iași
Mihai Chirica.

Foto: InfoPrut

Foto: InfoPrut

Întrunirea a avut loc vineri, pentru identificarea potențialelor propuneri de proiecte care să se realizeze în parteneriat între cele două municipii, relatează publicația HN24 Online.

Cei doi primari au mai discutat și despre participarea ca parteneri/aplicanți în cadrul Programului Operațional Comun Bilateral România-Republica Moldova. Din delegația din Republica Moldova au făcut parte și Alexei Busuioc, primarul satului Capaclia, și experți din domeniul atragerilor fondurilor europene din cadrul Primăriei municipiului Hîncești.

În anul 2017, 97 de localități din Republica Moldova s-au înfrățit cu localități din România. Din cele 37 de raioane şi municipii ale Republicii Moldova, localități din 26 de raioane au semnat documente de cooperare cu 19 județe din cele 41 ale României.

Potrivit Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene al României, județul Iași este campion la numărul de localități înfrățite cu unități administrativ-teritoriale din Republica Moldova.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »