web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

O jurnalistă rusă, interzisă în Rep. Moldova. Dodon a rămas cu „buza umflată”

Liviu G. Stan 17 ianuarie 2018 1

 

Jurnalistei ruse Irada Zeinalova i s-a interzis marţi seara intrarea în Republica Moldova.

„Marţi seara, cetăţeanului rus i s-a interzis intrarea în ţara noastră din moment ce nu a putut justifica scopul vizitei în Republica Moldova”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova, transmite Tass, citat de Mediafax.

Jurnalista rusă a a ajuns în Republica Moldova cu un avion pe ruta Istanbul-Chişinău şi le-a spus autorităţilor că are planificate câteva vizite oficiale.

Poliţiei de Frontieră spune că jurnalista nu a putut prezenta acte care să confirme motivul vizitei şi astfel nu i s-a permis accesul în Republica Moldova.

Irada Zeinalova a plecat cu următoarea cursă către Moscova.

Preşedintele pro-rus al Republicii Moldova, Igor Dodon, a criticat dur decizia autorităţilor de a nu-i permite intrearea în ţară a jurnalistei ruse.

„Am convenit ca ea să zboare la Chişinău la invitaţia mea şi să îi acord un interviu. Asemenea măsuri ale Guvernului împiedică procesul de restabilire a dialogului cu partenerul nostru strategic Rusia”, a declarat Dodon.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. Amintiri despre "eliberatori" 17 ianuarie 2018 at 17:20 - Reply

    Rusia nu a fost niciodată un partener, iar Polonia, Finlanda, România, Japonia, Germania, Estonia, Letonia, Lituania, Ucraina, Georgia sau chiar Statele Unite pot confirma acest lucru. „Parteneriatul” acesta există numai în capul lui Dodon, tot acolo unde există limbi și popoare moldovenești, „eliberatori” de sub jugul otoman la 1812, sau „eliberatori” de sub jugul fascist și românesc la 1940. Că Rusia a avut din totdeauna interes să propage asemenea minciuni este de înțeles, ea vrând mereu să crească tot mai mult. Dar că Dodon susține așa aberații nu mai e de înțeles, locul unui astfel de individ fiind într-un ospiciu, sub supraveghere strictă pentru a nu mai deranja pe nimeni.

Leave A Response »