web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Unirea de zi cu zi: Încă un județ din România și un raion din Rep. Moldova vor să se înfrățească

Iulia Modiga 20 ianuarie 2018 0

 

O scrisoare de intenție privind înfrățirea dintre județul Botoșani și raionul Edineț a fost semnată vineri de autoritățile celor două unități administrativ-teritoriale.

Foto: InfoPrut

Foto: InfoPrut

Potrivit publicației Monitorul de Botoșani, la Palatul Administrativ din Botoșani a avut loc o întâlnire între o delegație a Consiliului Județean și o delegație din partea raionului Edineț. Consiliul Judeţean a fost reprezentant de preşedintele Costică Macaleţi, directorii executivi Magda Didii şi Otilia Moruz, iar delegaţia-oaspete de preşedintele raionului Edineţ, Iurii Garas, vicepreşedintele raionului – Valerian Ciobanu şi şefi din finanţe, educaţie, agricultură, cadastru, poliţie sau sănătate. La întrevedere au mai participat şi Corneliu Mihai – managerul Spitalului Judeţean „Mavromati” şi Viorel Şerbănoiu – Inspector Şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Reuniunea a vizat stabilirea de contacte directe între instituţii similare din domenii precum sănătate, cooperare poliţienească, cultură ș.a.

În cadrul întâlnirii, reprezentanţii raionului Edineţ și-au manifestat intenţia de a participa la Botoşani la Sesiunea de informare despre Programul Operaţional Comun România – Republica Moldova 2014-2020, care va fi organizată de Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Iaşi pe 16 februarie.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »