web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Ministrul de Externe de la Chișinău va efectua o vizită la București

Iulia Modiga 20 ianuarie 2018 0

 

Noul ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene de la Chișinău Tudor Ulianovschi a avut o întrevedere cu ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniţă, în cadrul căreia și-a reiterat disponibilitatea de a vizita România în perioada apropiată.

Sursă foto: Shok.md

Sursă foto: Shok.md

La întrevederea dintre cei doi oficiali a fost efectuat un schimb de opinii pe marginea chestiunilor actuale de pe agenda relaţiilor bilaterale, o atenţie deosebită fiind acordată perspectivelor de dezvoltare a cooperării dintre România și Republica Moldova în diverse domenii de interes reciproc.

Ministrul și ambasadorul au vorbit și despre accelerarea şi diversificarea îdialogului politic dintre Chișinău și București, despre dinamizarea schimburilor comercial-economice şi pentru consolidarea legăturilor cultural-umanitare dintre cele două state.

Portofoliul de ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene i-a fost încredinţat pe 10 ianuarie lui Tudor Ulianovschi, fostul ambasador al Republicii Moldova în Elveţia. Ulianovschi a fost felicitat pentru numire, în aceeași zi, de ministrul de Externe al României, Teodor Meleșcanu, care i-a adresat invitația de a efectua o vizită oficială la București. Șeful diplomației de la Chișinău a acceptat invitația.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »