web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Președintele Academiei Române: „Să avem în permanență un singur gând: unirea face puterea”

Iulia Modiga 25 ianuarie 2018 0

 

Președintele Academiei Române, Cristian Hera, declarat miercuri, în cadrul sesiunii de comunicări științifice „Unirea Principatelor Române, temelie a Marii Uniri de la 1918”, de la Patriarhia Română, că generațiile actuale trebuie să transmită urmașilor o țară unită. Totodată, acesta a subliniat că „unirea face puterea”.

Fie ca exemplul făuritorilor Unirii de la 24 ianuarie 1859 și de la 1 decembrie 1918, evenimente astrale care încălzesc sufletele românilor în perioadele geroase ale iernii și de-a pururea, să ne fie o pildă de urmat. Să transmitem urmașilor noștri o țară unită, demnă și respectată, în care să domnească concordia, indiferent de deosebirile dintre noi, de orice natură ar fi: etnice, religioase, sociale, sau politice. Să avem în permanență un singur gând: unirea face puterea”, a spus academicianul.

La evenimentul găzduit în locul în care a avut loc Adunarea electivă a Țării Românești, sub preşedinţia Mitropolitului Nifon în data de 24 ianuarie 1859 au participat Patriarhul României, președintele Klaus Iohannis, academicieni, profesori, clerici și alte personalități, relatează Basilica.ro.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »