web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Economist: Unificarea monetară va genera acces la o piață de desfacere mai mare

Iulia Modiga 1 februarie 2018 1

 

Fostul deputat de diaspora în Legislatura 2012-2016 economistul Aurelian Mihai a declarat că dacă Republica Moldova ar trece la leul românesc ar avea acces la o piață de desfacere mult mai mare și deveni stabilă financiar.

Aurelian Mihai

Aurelian Mihai a explicat miercuri în cadrul emisiunii „Ora Bucureştiului” de la postul de televiziune 10TV că mai ales președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, ar trebui să acționeze pentru unirea cu România.

„Dacă aş fi în locul lui Dodon, aş adopta ca monedă leul românesc pentru a satisface nevoile celor care m-au votat, aş stabiliza economia prin această acţiune şi aş invada pieţele de desfacere din dreapta Prutului, utilizând aceeaşi monedă, aş aduce o plus valoare economiei acestui stat (n.r. R. Moldova), ar însemna un bine pentru economia locală. (…) Şi bineînţeles, dacă Dodon vrea cu adevărat binele cetăţenilor de acolo, el ar trebui să voteze Unirea”, a precizat fostul parlamentar.

Totodată, Aurelian Mihai a punctat că România este pregătită de Reunificare și că viața cetățenilor din Republica Moldova s-ar îmbunătăți considerabil după acest act, mai ales că în prezent populația din stânga Prutului este îmbătrânită și economia șubredă.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. Ellapet 5 iunie 2018 at 17:18 - Reply

    Propecia Prostata canadian pharmacy cialis 20mg Amoxicillin And Daily Dosage

Leave A Response »