web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Acasă la Dodon se va vota Unirea

Iulia Modiga 2 februarie 2018 3

 

Satul de baștină al președintelui Republicii Moldova Igor Dodon va vota unirea cu România până la data de 27 martie, când se împlinesc 100 de ani de la unirea Basarabiei cu Țara. Primarul de Sadova Vladimir Susarenco a declarat pentru 10TV că lucrează împreună cu membrii Consiliului Local la Declarația de unire, dar și la organizarea unor evenimente pentru data de 27 martie.

„Administrația Consiliului Local Sadova ia în calcul semnarea Declarației de unire și am fi foarte bucuroși să fie semnată. E o Declarație frumoasă, cu îmbrăcăminte de patriotism și unionism și o putem face și noi la moment.  Am consiliul constituit din reprezentanți ai partidului socialist care este aproape jumătate din celelalte partide, iar populația din localitate trebuie să o pregătesc. Cred că până la 27 martie o să ne reușească. Noi vrem să facem o manifestație cu implicarea școlii și a grădiniței atunci când se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire” a precizat Susarenco.

În vara anului 2017, grădinița din localitatea Sadova a fost renovată cu sprijinul financiar al României. Pentru lucrările de renovare din grantul oferit de Guvernul României au fost alocate peste 921.000 de lei. Pe 23 septembrie 2017, Sadova din raionul Călărași, s-a înfrățit cu localitatea Cuza Vodă, județul Călărași din România.

Începând cu 23 ianuarie și până în prezent, opt localități au adoptat în unanimitate Declarații de unire. Este vorba despre Parcova, raionul Edineț, Puhoi, Văsieni, Bardar, Ruseștii Noi din raionul Ialoveni, Opaci din raionul Căueșni, Gotești din raionul Cantemir și Festelița din Ștefan Vodă.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

3 Comments »

 1. Cetățenia română 2 februarie 2018 at 14:37 - Reply

  Tocmai ce citeam o declarație de azi a bolșevicului Dodon, prin care acesta amenință cu războiul civil ca răspuns pentru Unire. Lipsa de cultură aduce doar tupeu, iar I. Dodon este un exemplu în acest sens.

 2. SikhAstrul dela Mănăstirea Noul-Neamț dela Nistru 3 februarie 2018 at 06:32 - Reply

  Doar Re-Unirea
  cu Patria-mamă România Mare Europeană
  ne este Salvarea
  de terorismul dondonist neo-comunist !
  ——————————————————————-

 3. Ellapet 8 iunie 2018 at 13:37 - Reply

  Antabuse Disulfiram Alternatives Buy Levitra Online 20mg Propecia Embrion tadalafil cialis from india Je Durer Plus Longtemps Where To Purchase Generic Stendra Erectile Dysfunction Tablets

Leave A Response »