web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Botoşani va aloca un pachet financiar de mii de euro comunei Parcova din Rep. Moldova

Liviu G. Stan 7 februarie 2018 2

Miercuri, consiliul local din comuna Lunca, județul Botoșani, a votat în unanimitate alocarea a 12.000 de euro pentru un proiect care va fi implementat la Parcova, Edineț, localitate înfrățită cu Lunca. 

Comuna Parcova din Raionul Edineț, Republica Moldova, are o populație de 2.200 de locuitori și este înfrăţită cu două localităţi din județele Botoșani și Bacău, transmite 10TV.

Contactat de 10TV, primarul comunei Lunca, Marcel Marcu, a declarat că suma de 12.000 de euro e de abia un început, urmează alte proiecte comune ce vor duce într-o zi la Reunificare.

„De acum încolo va începe acordarea de fonduri pentru satul Parcova. Un alt proiect transfrontalier ce urmează a fi implementat este dotarea cu echipament tehnic a serviciilor de urgență, de pe o parte și alta a Prutului”, a declarat Marcel Marcu.

Pe 23 ianuarie, primarul comunei Parcova din raionul Edineţ, Marcel Snegur, împreună cu autorităţile locale din comună au votat Declaraţia de unire cu România, exprimându-şi dorinţa ca acest gest să fie unul hotărâtor în contextul unirii.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

  1. =Iancu dela Cetatea Hotin= 8 februarie 2018 at 02:53 - Reply

    VREM ! VREM ! VRE !
    Re-UNIREA CU ROMANIA !
    ————————————————

  2. Continued 14 iunie 2018 at 06:13 - Reply

    I simply want to tell you that I am very new to blogging and definitely loved your web blog. Probably I’m want to bookmark your blog . You absolutely come with terrific posts. Kudos for sharing with us your website page.

Leave A Response »