web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

„Romanța care ne unește” în Anul Centenar: Interpreți de pe ambele maluri ale Prutului, la Chișinău

Iulia Modiga 20 februarie 2018 1

 

La Chișinău va avea loc o nouă ediție a Festivalului-concurs de creație și interpretare a romanței românești „Crizantema de Argint”, care în Anul Centenar se va derula sub genericul „Romanța ne unește”. Evenimentul care va avea loc în perioada 23-25 februarie la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” va reuni interpreţi de romanţe de pe ambele maluri ale Prutului. 

Evenimentul își propune să identifice și promoveze cele mai reprezentative talente în genul romanţei, evidenţiate prin calităţi de excepţie ale vocii, virtuţi interpretative, muzicalitate şi cunoaştere a genului.

Acompaniamentul va fi asigurat pe întreg parcursul festivalului de Orchestra de muzică populară „Folclor” din Chişinău, dirijată de directorul artistic Petre Neamţu.

Intrarea la eveniment este liberă.

„Crizantema de Argint” de la Chişinău este replica festivalului „Crizantemei de Aur”, care are loc în România, la Târgovişte.

Festivalul este organizat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, alături de Uniunea Muzicienilor din Moldova și Primăria Municipiului Chișinău, cu sprijinul Institutului „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. Patrie, popor 20 februarie 2018 at 14:08 - Reply

Leave A Response »