web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Reacția diplomației de la București la atacul lui Dodon asupra consulului României la Bălți

Liviu G. Stan 23 februarie 2018 2

 

Ministerul Afacerilor Externe de la București a reacționat la atacurile președintelui socialist al Republicii Moldova, Igor Dodon, la adresa consulului României la Bălți.

Sursa foto: incomemagazine.ro

La solicitarea Deschide.md, MAE a răspuns că informațiile din spațiul public privind activitatea consulului României la Bălți, Mihai Baciu, „se înscriu într-o logică specifică campaniei electorale locale” și, continuă comunicatul diplomației românești, se observă „intensificarea în anumite cercuri politice din Republica Moldova a retoricii îndreptate împotriva României”.

Deschide.md a solicitat vineri și ambasadei României la Chișinău un comentariu referitor la cererea președinției Republicii Moldova ca Serviciul de Informații și Securitate (SIS) să investigheze activitatea consulului general al României de la Bălți, Mihai Baciu.

Drept răspuns, ambasada României a expediat mesajul furnizat de către Ministerul Afacerilor Externe al României: „Ministerul Afacerilor Externe a luat notă de informațiile vehiculate în spațiul public referitoare la activitatea consulului general al României la Bălţi și va întreprinde demersuri pentru verificarea acestora. MAE atrage atenția că acestea se înscriu într-o logică specifică campaniei electorale locale pentru alegerea primarului localității și observă cu preocupare intensificarea în anumite cercuri politice din Republica Moldova a retoricii îndreptate împotriva României”, scrie în mesajul primit.

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

  1. mereu Român 23 februarie 2018 at 13:53 - Reply

    Retorica primitivă a partidelor pro-sovietice (din care face parte și PSRM-ul lui Dodon) are nevoie de un electorat pe măsură, limitat, neinformat, ignorant și în general incult, aceste „calități” fiind suficiente pentru a pune în mișcare o masă proletară bolșevizată și sensibilă la ficțiunile tradiționale cu „fascismul romînesc” și „eliberatorul sovietic”.

Leave A Response »