web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Ioniță: România urmărește cu atenție cum sunt cheltuiți banii oferiți Rep. Moldova

Liviu G. Stan 7 martie 2018 2

România urmărește până la fiecare leu modul cum sunt cheltuiți banii pe care îi acordă Republicii Moldova. Declarația a fost făcută de ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță, în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la postul public de televiziune Moldova 1, transmite IPN.

Sursă foto: epoch-times.ro

Sursă foto: epoch-times.ro

Diplomatul a declarat: „Monitorizăm cu atenție absolut toate proiectele care au fost finanțate cu bani din partea Guvernului României. Mai mult, avem rapoarte de audit pe absolut toate proiectele finanțate și atunci când constatăm nereguli nu ezităm în a semnala aceste nereguli și a solicita inclusiv banii înapoi pe anumite dosare”.

Potrivit lui Ioniță, există situații în care România a solicitat cel puțin o parte din bani înapoi pentru faptul că respectivele contracte nu au fost îndeplinite conform angajamentelor asumate de cele două părți.

„Și la noi banii aceștia sunt monitorizați strict de Curtea de Conturi din România și noi suntem obligați ca banii de la contribuabilul român să fie cheltuiți în conformitate cu scopul pentru care au fost alocați”, a afirmat ambasadorul.

Daniel Ioniță spune că proiectele pe care le dezvoltă România în Republica Moldova sunt destinate tuturor cetățenilor, indiferent de limba pe care o vorbesc, etnia sau locul în care trăiesc. „Asta a fost o condiție pe care am încercat să o punem și să o urmărim, o condiționalitate pe care am urmărit-o cu strictețe”, a adăugat oficialul.

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

 1. SikhAstrul dela Mănăstirea Noul-Neamț dela Nistru 7 martie 2018 at 17:06 - Reply

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬
  ======== BUCOV­INA DE NOR­D ========
  —-— ♥—-ȘI TO­ATĂ BASAⱤA­BIA E ⱤOM­NIA—-♥ —
  —————♥—♥—♥­—RE-U N I ­R E!—♥—♥—♥­————–
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬

 2. see this 14 iunie 2018 at 03:05 - Reply

  I just want to mention I am new to weblog and absolutely loved this blog. Very likely I’m likely to bookmark your site . You definitely have tremendous articles. With thanks for revealing your web page.

Leave A Response »