web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Devine PSD partid unionist?

Liviu G. Stan 10 martie 2018 3

 

Unul dintre subiectele lungului discurs ţinut de Liviu Dragnea, preşedintele social-democraţilor, în cadrul Congresului Extraordinar al PSD, la Sala Palatului din Bucureşti, a vizat Republica Moldova.

Şeful PSD a declarat de la tribuna evenimentului că ia în considerare acordarea de ajutoare financiare, în vara acestui an, persoanelor cu venituri mici şi foarte mici din Republica Moldova.

“Vreau doar să spun că avem în vedere să discutăm în coaliţie şi să transmitem guvernului despre posibilitatea acordării unui sprijin financiar în această vară pentru categorii cu venituri mici şi foarte mici din Republica Moldova. Sper să găsească o soluţie guvernul la acest lucru”, a menţionat Liviu Dragnea.

De asemenea, la capitolul relaţiilor cu Republica Moldova, liderul social-democrat a subliniat un anumit aspect: „Trebuie să vorbim de apropierea faţă de România”.

“Sigur că vrem să-i ajutăm să se integreze în UE, dar nu cumva vrem să-i ajutăm să se apropie şi de noi, de români, de fraţii lor, de România? Vom dezvolta relaţiile economice şi sociale, ele sunt pe masa Guvernului şi, din câte ştiu, sunt în curs de aprobare în diverse domenii”, a adăugat Liviu Dragnea.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

3 Comments »

 1. =SikhAstrul de la Cetatea-Albă= 10 martie 2018 at 18:38 - Reply

  Da ! Da ! Da !
  Vrem Re-Unirea cu Romania !
  ———————————————–

 2. Deva 11 martie 2018 at 16:58 - Reply

  Unire

 3. Sibi 11 martie 2018 at 19:33 - Reply

  Unire!

Leave A Response »