web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Deputat în Parlamentul României: „Pe 25 martie, inima românismului va bate la Chișinău. Să fim prezenți cu toții în stradă”

Iulia Modiga 14 martie 2018 2

 

Președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării Constantin Codreanu a prezentat la tribuna Camerei Deputaților o declarație politică prin care a adresat o invitație de participare la Marea Adunare Centenară care fi organizată la Chișinău pe 25 martie.

Pe 25 martie 2018, la Chișinău, în capitala celui de al doilea stat românesc zeci de mii de persoane vor ieși în stradă pentru a marca, pe de o parte, cei 100 de ani de la momentul istoric în care Sfatul Țării de la Chișinău a votat ca Basarabia să revină la Patria mamă România, iar, pe de altă parte, să ceară Reîntregirea. Să ceară un lucru absolut firesc. Pentru că națiunea română rămâne în continuare singura care suportă și trăiește, din păcate, consecințele unui pact criminal semnat de  Ribbentrop și Molotov. Pe 25 martie, îmi doresc ca reprezentanți ai Parlamentului României, ai Guvernului României și ai Președinției Române să fie prezenți la acest eveniment care, dincolo de orice, își dorește să dea semnale foarte clare către București, către Washington, către Bruxelles și chiar către Moscova că românii din Republica Moldova, românii din România, românii din diaspora își doresc Reunirea”, a precizat Codreanu.

Deputatul le-a transmis colegilor de la Camera Deputaților că numărul unităților administrativ-teritoriale care au votat Declarații de Unire a ajuns la 112 și că nu doar localitățile votează Reîntregirea. „Avem și Declarații de Reunire din partea Uniunilor de creație, din partea multor altor organizații profesionale, inclusiv din diaspora comună a celor două state românești, care susțin, deși simbolic, acest demers important de afirmare a unui obiectiv de țară”, a explicat Constantin Codreanu.

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

 1. =SikhAstrul de la Cetatea-Albă= 14 martie 2018 at 14:28 - Reply

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬
  ======== BUCOV­INA DE NOR­D ========
  —-— ♥—-ȘI TO­ATĂ BASAⱤA­BIA E ⱤOM­NIA—-♥ —
  —————♥—♥—♥­—RE-U N I ­R E!—♥—♥—♥­————–
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬

 2. find here 14 iunie 2018 at 03:41 - Reply

  I just want to mention I am very new to blogging and definitely enjoyed your web blog. Most likely I’m planning to bookmark your blog . You really have fantastic well written articles. Appreciate it for sharing with us your website.

Leave A Response »