web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

„Basarabia creștină”, eveniment dedicat Centenarului Unirii Basarabiei cu România, la Biserica Mărcuța din București

Iulia Modiga 22 martie 2018 1

 

Unul dintre cele mai vechi lăcașuri de cult din București, Biserica Mărcuța (1587) va fi gazda unui eveniment dedicat Centenarului Unirii Basarabiei cu România. 

Dr. Constantin Corneanu (Asociația Europeană de Studii Geopolitice și Strategice „Gheorghe I. Brătianu”), Marian Clenciu (Asociația Culturală Pro Basarabia și Bucovina) și av. dr. Mihai Nicolae (Institutul „Frații Golescu” pentru relații cu românii din străinătate) vor conferenția sâmbătă, ora 16:00, la biserica din apropierea Spitalului de Urgență „Sfântul Pantelimon”, despre tematica împlinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Țara.

În același context va fi lansată cartea „Altare şi frontiere” semnată de av. dr. Mihai Nicolae, volum care prezintă principalele evenimente istorice care au marcat viaţa religioasă a românilor dintre Prut şi Nistru.

Evenimentul este organizat de preotul Adrian Mirică din cadrul Parohiei Mărcuța, Protoeria Sectorului II – Capitală, împreună cu Institutul „Frații Golescu” pentru relații cu românii din străinătate, Asociația Culturală Pro Basarabia și Bucovina și Asociația Europeană de Studii Geopolitice și Strategice „Gheorghe I. Brătianu”.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. =Goriță dela Lipcani= 22 martie 2018 at 17:21 - Reply

    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬
    ======== BUCOV­INA DE NOR­D ========
    —-— ♥—-ȘI TO­ATĂ BASAⱤA­BIA E ⱤOM­NIA—-♥ —
    —————♥—♥—♥­—RE-U N I ­R E!—♥—♥—♥­————–
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬

Leave A Response »