web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Liderul de la Tiraspol, lovitură sub centură lui Dodon: „Moldova a ales România”

Liviu G. Stan 2 aprilie 2018 3

 

Regiunea separatistă transnistreană își vede viitorul alături de Federația Rusă, afirmă liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, care face trimitere la rezultatele referendumului din 2006, dar și la rezultatele alegerilor prezidențiale din 18 martie curent, când circa 97% dintre locuitorii din stânga Nistrului și-au dat voturile pentru Vladimir Putin, transmite 10TV.

Sursă foto: ziarelive.ro

Sursă foto: ziarelive.ro

Mai mult, liderul separatist face trimitere și la faptul că locuitorii din partea dreaptă a Nistrului au ales să se „alăture României”, calificând aceasta drept „o alegere care trebuie respectată”.

În cadrul unui interviu, întrebat cum vede viitorul regiunii transnistrene, Krasnoselski a declarat că locuitorii regiunii își văd viitorul doar alături de Federația Rusă, cerând recunoaștere internațională.

„La 17 septembrie 2006 a avut loc cel de-al șaptelea referendum la nivel național în Transnistria. Atunci cetățenii noștri au susținut politica de independență a republicii și intrarea liberă a Transnistriei în Federația Rusă. Subliniez, au vorbit pentru independență și pentru a fi împreună cu Rusia, nu cu Moldova. În baza Constituției noastre, putem vorbi doar despre un stat independent. Nu mai luptăm pentru independență, pentru că am realizat-o deja. Căutăm recunoașterea internațională a Transnistriei. Au trecut mai mult de zece ani, dar astăzi cetățenii noștri văd viitorul împreună cu Rusia și numai cu ea. Rezultatele ultimelor alegeri prezidențiale reprezintă o altă confirmare a acestui fapt. Relația noastră cu Rusia se bazează pe istorie comună, cultură și tradiții comune de veci”, spune așa numitul lider de la Tiraspol.

„Vrem să fim cu cineva care este aproape de spiritul nostru. Este logic că datoria noastră este să fim alături de Rusia. Moldova a ales România drept vector. Acesta este un fapt. De 25 de ani au fost învățați să gândească în limba română, să înțeleagă și să accepte istoria românească ca fiind a lor. Aceasta este alegerea lor și o respectăm”, a adăugat Vadim Krasnoselski.

Comentarii de pe Facebook

comments

3 Comments »

 1. Sofica Rotărița 2 aprilie 2018 at 14:02 - Reply

  Ajutor ! S.O.S. !
  Salvați Unioniștii !
  ————————————–
  Primărițele din satele Negrești – Zânica Panaite
  și Ghelăuza – Nicoleta Mălai,
  din raionul Strășeni,care au semnat
  Declarațiile de Re-Unire cu România,
  sunt trimise în judecată
  de către mafioții teroriști dondoniști plahoiști !
  —————————————-
  Ajutor !

 2. stefan 2 aprilie 2018 at 16:10 - Reply

  Votati UNIREA cu ROMANIA pe siteul : http://www.tribuna..md

Leave A Response »