web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Un parlamentar al României cere reabilitarea în regim de urgență a infrastructurii rutiere în vama Albița

Iulia Modiga 3 aprilie 2018 2

 

„Așa cum constată sutele de mii de cetățeni români sau străini care traversează actuala frontieră în punctul vamal Albița, infrastructura rutieră este într-o stare avansată de degradare”. Concluzia îi aparține deputatului Constantin Codreanu, care i-a interpelat pe Viorica Dăncilă, prim-ministru al României, și pe miniștrii Transporturilor (Lucian Șova) și Finanțelor Publice (Eugen Teodorovici) cu privire la posibilitățile de reabilitare urgentă a infrastructurii rutiere în vama Albița.

Sursă foto: adevarul.ro

Sursă foto: adevarul.ro

„Presa de pe ambele maluri ale Prutului a scris nu o singură dată despre faptul că starea avansată de degradare a infrasatructurii rutiere din punctul vamal Albița prejudiciază grav imaginea României ca poartă de intrare în spațiul terestru al Uniunii Europene și al NATO. Există multiple cazuri de reclamații din partea conducătorilor auto nemulțumiți de starea drumului plin de gropi și cratere”, se precizează în interpelare.

„Este foarte important să cunoaștem dacă Autoritatea Națională de Administrare Fiscală – Direcția Generală a Vămilor din Subordinea Ministerului Finanțelor Publice – dispune sau nu de fonduri proprii necesare unei asemenea reabilitări și, mai ales, când au fost efectuate ultima oară lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere în punctul vamal Albița și care au fost costurile acestor lucrări. Sper ca premierul Dăncilă să transmită care este starea reală a altor elemente de infrastructură din vama Albița, ținând cont de faptul că presa a scris în mod repetat și foarte critic despre condițiile inacceptabile și rușinoase ale grupurilor sanitare pentru sutele de mii de cetățeni care traversează anual punctul vamal Albița”, a declarat președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării.

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

 1. Rarița Sadoveanca 3 aprilie 2018 at 19:10 - Reply

  Ajutor ! S.O.S. !
  Salvați Unioniștii !
  ————————————–
  Primărițele din satele Negrești – Zânica Panaite
  și Ghelăuza – Nicoleta Mălai,
  din raionul Strășeni,care au semnat
  Declarațiile de Re-Unire cu România,
  sunt trimise în judecată
  de către mafioții teroriști dondoniști plahoiști !
  —————————————-
  Ajutor !

 2. Going Here 14 iunie 2018 at 04:46 - Reply

  I simply want to tell you that I am beginner to blogging and honestly savored you’re blog. Probably I’m planning to bookmark your website . You amazingly come with wonderful article content. Thanks for sharing your blog site.

Leave A Response »