web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Europarlamentar PPE: Noi, în UE, suntem pregătiţi să acordăm toată asistenţa pentru Unirea Rep. Moldova cu România

Liviu G. Stan 3 aprilie 2018 1

 

„Unirea aparţine totalmente cetăţenilor Moldovei şi României, ca să decidă acest lucru”, a declarat într-un interviu pentru Europa Liberă europarlamentarul german, membru al PPE din partea CDU, Michael Gahler.

Michael Gahler

Michael Gahler

„Dacă privim din perspectiva Germaniei, care şi-a atins reunificarea cu succes, cineva ar putea spune că da, avem simpatie pentru acest proces, cu condiţia ca el să se petreacă de ambele sensuri şi într-o manieră democratică”, a subliniat europarlamentarul.

Michael Gahler spune că politicienii de pe ambele maluri ale Prutului trebuie să trateze cu multă responsabilitate proiectul Unirii, să comunice sincer cu cetăţenii, fără mesaje politicianiste.

„După căderea Zidului Berlinului, noi am urmărit, pe de o parte, unificarea paşnică a germanilor şi, pe de altă parte, separarea la fel de paşnică a Cehoslovaciei. Însă pentru fiecare ţară situaţia este foarte diferită (…) Noi (grupul PPE – n.r.), în UE, suntem pregătiţi să acordăm toată asistenţa. Şi design-ul acesta democratic trebuie să fie de aşa natură încât să le ofere cetăţenilor o speranţă”, a mai afirmat eurodeputatul PPE.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. Rarița Sadoveanca 3 aprilie 2018 at 21:53 - Reply

    VREM ! VREM VREM !
    RE-UNIREA CU ROMANIA !
    ——————————————————

Leave A Response »